Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 3 10
Τσόντες
56507
Γενική βαθμολογία
8.8
Γυναίκες πορνοστάρ
9.0
Άνδρες πορνοστάρ
9.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
8.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
9.0
Γενική βαθμολογία
9.0
Είναι νομίζω η καλύτερη της Sirina μέχρι στιγμής. Απ' το σενάριο κρατάω ότι μια ομάδα "κακοποιών" εκδικείται κάποιον με τον οποίο είχαν διαφορές υποβάλλοντας την κόρη και τη γυναίκα του σε σεξουαλικά "βασανιστήρια" - τα άλλα περί κλέφτη υπουργού και λαού που παίρνει το αίμα του πίσω κλπ. δε μ' αρέσουν και τ' αποβάλλω. Τα πλάνα της ταινίας και τα γυρίσματα (εξωτερικά με φουσκωτό και μέσα σε σκάφος) δίνουν την αίσθηση καλής και προσεγμένης παραγωγής. Οι σκηνές χορταστικές και σκληρές. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί σ' αυτό το μοτίβο με πρώτη και καλύτερη την Crystal Preston (Κατερίνα Μεταξά τώρα) που είναι γενικά kinky παρουσία για τέτοιες αγριάδες, πολύ της πάνε και ακόμα περισσότερο τις αντέχει. Η "Πηνελόπη" κι αυτή μια χαρά αν και σωματικώς κλπ. δε μ' αρέσει όσο η Preston (δε μ' αρέσει σχεδόν καθόλου δηλαδή). Οι σκηνές οι σκληρές μ' αυτές τις δύο που είναι μεγάλες όλες σε διάρκεια είναι η πρώτη, η δεύτερη και η τελευταία. Σε διαφορετικό κλίμα η εμβόλιμη τρίτη σκηνή με τη Sunny Wild. Μπαζάκι για μένα, δε μου άρεσε σ' εκείνο το ερασιτεχνικό που έπαιξε για πρώτη φορά, αλλά ψιλοκαβλιάρα φάνηκε εδώ και σίγουρα ένα μπαζάκι που θες να γλεντήσεις. Αυτά. Ελπίζω οι επόμενες ταινίες να είναι στο ίδιο και σε ακόμα ψηλότερο επίπεδο.
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Νοεμβρίου, 2012
καπως ετσι την ειδα και εγω.....απλα αυτος ο κενζο πολυ μικροτσουτσουνος ρε παιδι μου για πορνο....την σανυ την προτιμω σα στριπερ και οχι πορνοσταρ....αλλα μιας και μειωθηκαν οι χορηγιες στο ρασπουτιν πως να ζησει και αυτο...παντως οσοι το πηδηξαν σα στριπερ μονο εχουν να πουν καλα λογια....απλα σα σταρ τωρα θα ζηταει πολλα!!!!
bigpipis7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1