Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.1 5 10
Τσόντες
102323
Γενική βαθμολογία
1.0
Γυναίκες πορνοστάρ
1.0
Άνδρες πορνοστάρ
Δ/Υ
Σενάριο/Σκηνοθεσία
1.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
1.0
Γενική βαθμολογία
1.0
Έχασα το χρόνο μου προσπαθώντας να δω αυτή την τσόντα.Καλά ρε παιδιά,τόσες αιτήσεις έχετε,αυτές τις γκόμενες διαλέξατε???Μήπως να έρθω εγώ να κάνω το casting?Η πρώτη γκόμενα,η Βαλεντίνα σκέτο μπάζο,χοντρή,τα πατσόκοιλα πηγαινοερχόντουσαν.Άσε που το πρόσωπο είχε κατι που μου έμοιαζε με Φιλιππινες,Βιετνάμ,Μπαγκλαντες...Η δεύτερη μάλλον για Αλβανόφατσα μου έκανε περισσότερο,άσε που μίλαγε σαν πρεζακι της πλατείας Βάθης.Γενικά ένα μάυρο χάλι,τα γαμίσια χωρίς φαντασία,χωρις κώλο,χωρίς κατι το διαφορετικό τεσπα...Το μόνο που κρατάω είναι οι ατάκες του γιατρού Ντίνου,που εμένα προσωπικά μου αρέσουν κ γελάω.Ευτυχώς ο περιπτεράς είναι φίλος κ δε χρειάστηκε να πληρώσω για αυτό το πράγμα...
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Πραγματικά!!!Γιατί η Ελληνίδες είναι τόσο πατσαβούρες στο γαμήσι?????Ποτέ μου δεν το κατάλαβα!!!Οι μικρές δεν ξέρουνε και οι πιο ξεπεταγμένες και καλά νομίζουν οτι άμα γαμηθούνε κάνουνε την ύστατη χάρη στον παρτενέρ τους!!!Νοοτροπία του κώλου δηλαδή.....!
μια χαρά κάνουν σεξ οι ελληνίδες αρκεί να τους βοηθά ο παρτενέρ..
όσον αφορά στις ταινίες της εταιρείας προφανώς τις κάνουν για να προωθούν τα τους ως πορνοσταρ-cgs..