Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.7 49 10
Τσόντες 138774
Γενική βαθμολογία

6.3
Γυναίκες πορνοστάρ

8.0
Άνδρες πορνοστάρ

Δ/Υ
Σενάριο/Σκηνοθεσία

1.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου

8.0
Γενική βαθμολογία

8.0
αν και δεν το φανταζόμουνα ποτέ οτι θα έγραφα κριτική για μια τσόντα ελληνικής παραγωγής είπα και εγώ ο καημένος μετά απο τόσα που διάβασα στο φόρουμ και στις κριτικές να πώ την άποψη μου.
λεπόν, πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ οτι οι Έλληνες έχουν τέτοιο ΥΨΗΛΟ επίπεδο αντίληψης και κατανόησης στις τσόντεςΧμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;. πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι το πιά τόοοοοοοοοσο άσχημο έχει αυτό το κλιπ σε σχέση με την παραγωγή και τον ήχο. σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο υπάρχει αλλά ρε παιδιά είναι αρκετά καλό και ίσως για τον sirina να ήταν απο τις ποιοτικότερες δουλειες. όσο αφορά την......ερωτική συνεύρεση της Τζούλιας με τα προικισμένα παιδιά, τι να σας πώ, καταρχάς η Τζούλια για εμένα είναι άκρως γαμεύσιμη, με κορμάρα και προστυχόφατσα και την καμάρωσα σε διάφορες στάσεις και πόζες όπου την σουβλακώνανε τα παληκάρια. μια χαρά ήταν, ιδιαίτερα αν σκεφτείς οτι μιλάμε για amateur κατάσταση και όχι για επαγγελματίες του είδους(πλην των αγοριών)τι άλλο να ζητήσεις. εν κατακελίδι πολύ ωραίο κλιπάκι, μπράβο στη Τζούλια . αν το επόμενο περιλαμβάνει και λεσβιακό θα έχει εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες του αντρικού πληθυσμού.Κουλ
εδώ επιτρέψτε μου απλά να καταθέσω το εξής: πως γίνεται η πλειοψηφία να την λέει μπάζο, πεταμένη κ.ο.κ αλλά μόλις βγαίνει η τσόντα ψάχνουν σε όλο το δίκτυο παρακαλώντας για δωρεαν κατέβασμα για να την δούν και μετά να γράψουν μπούρδες στα φόρουμ. όταν στην πραγματικότητα είμαι σίγουρος οτι θα την δούν καμιά εικοσαριά φορές γιατί πραγματικά την γουστάρουν την τύπισα.Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
τι να πω , ίσως εγώ είμαι ο παράξενος......Γλώσσα
Anyways........
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού