Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.7 49 10
Τσόντες
138774
Γενική βαθμολογία
3.6
Γυναίκες πορνοστάρ
3.0
Άνδρες πορνοστάρ
8.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
2.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
2.0
Γενική βαθμολογία
3.0
Μάθε παιδί μου γράμματα ή μάθε παιδί μου τέχνη έλεγαν οι παλιοί και είχαν δίκιο. Αν "τα'παιρνες" τα γράμματα, έπρεπε να σπουδάσεις. Αν "δεν τα'παιρνες", σε στέλναν να μάθεις μια τέχνη για να κάνεις μια σωστή δουλειά και για να μπορείς να ζήσεις με αξιοπρέπεια. Αν δεν ήσουν ικανός ούτε για γράμματα, ούτε για τέχνη, τότε σε έλεγαν άχρηστο.
Τι να πούμε, λοιπόν, γι'αυτή τη γυναίκα? Περί γραμμάτων, ούτε λόγος. Περί τέχνης, το ίδιο. Καλό το μόντελινγκ, αλλά για γυναίκες που έχουν διάθεση να δουλέψουν σκληρά, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Περί ορέξεως, λοιπόν, κολοκυθόπιτα. Είδε κι απόειδε το κορίτσι και είπε να το ρίξει στην τσόντα. Το κάνω που το κάνω, σκέφτηκε, γιατί να μη παίρνω και φράγκα?
Έλα που ούτε αυτό μπορεί να κάνει! Ας μη γελιόμαστε. Όλοι έχουμε γνωρίσει γκόμενες που είχαν την απαίτηση να τους πληρώνουμε μέχρι και τα τσιγάρα τους, αλλά όταν έφτανε η στιγμή για σεξ έπρεπε να φτιαχτούμε μόνο με τη θέα του γυμνού τους κορμιού γιατί "εγώ πίπες δε κάνω". Πιστεύει κανείς πως η Τζούλια έπαιρνε πίπες πριν αρχίσει η ιστορία με τις τσόντες? Πως λοιπόν να πάρει πίπα της προκοπής τώρα?
Πάρτο χαμπάρι, κοπέλα μου: ΔΕΝ το έχεις. Είσαι άχρηστη και σε αυτό.
Όσο για τη Sirina, παιδιά, αλλάξτε ρότα.
Τι να πούμε, λοιπόν, γι'αυτή τη γυναίκα? Περί γραμμάτων, ούτε λόγος. Περί τέχνης, το ίδιο. Καλό το μόντελινγκ, αλλά για γυναίκες που έχουν διάθεση να δουλέψουν σκληρά, με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Περί ορέξεως, λοιπόν, κολοκυθόπιτα. Είδε κι απόειδε το κορίτσι και είπε να το ρίξει στην τσόντα. Το κάνω που το κάνω, σκέφτηκε, γιατί να μη παίρνω και φράγκα?
Έλα που ούτε αυτό μπορεί να κάνει! Ας μη γελιόμαστε. Όλοι έχουμε γνωρίσει γκόμενες που είχαν την απαίτηση να τους πληρώνουμε μέχρι και τα τσιγάρα τους, αλλά όταν έφτανε η στιγμή για σεξ έπρεπε να φτιαχτούμε μόνο με τη θέα του γυμνού τους κορμιού γιατί "εγώ πίπες δε κάνω". Πιστεύει κανείς πως η Τζούλια έπαιρνε πίπες πριν αρχίσει η ιστορία με τις τσόντες? Πως λοιπόν να πάρει πίπα της προκοπής τώρα?
Πάρτο χαμπάρι, κοπέλα μου: ΔΕΝ το έχεις. Είσαι άχρηστη και σε αυτό.
Όσο για τη Sirina, παιδιά, αλλάξτε ρότα.
halford
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού