Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.7 49 10
Τσόντες
138776
Γενική βαθμολογία
5.4
Γυναίκες πορνοστάρ
7.0
Άνδρες πορνοστάρ
7.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
1.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
7.0
Γενική βαθμολογία
5.0
Μαγκες ,η Τζουλια πηδιεται...σαν δημοσιος υπαλληλος !
Δηλαδη σαν να υπηρχε στο δημοσιο θεση για ...πορνοσταρ πληρους και αποκλειστικης απασχολησης και να ειχε διοριστει και τωρα περιμενε ...να συνταξιοδοτηθει !
Αφου οι μαυρουληδες ,που ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ για να γαμησουν ,
γαμανε και αυτοι ...δημοσιουπαλληλικά !
Εχει πλακα ετσι και δεν πειραζει που πληρωσα ,ειναι συλλεκτικο κομματι ,για να μελετησει κανεις την δημοσιοϋπαλλιλικη νοοτροπια !
Καλυτερα θα ηταν να βαζανε διαλογους :
-Τι θελετε κυριε ?
-Να μου παρετε πιπα κυρια μου !
-Περιμενετε κυριε ,δεν βλεπετε οτι εχω δουλεια ?
-Μα εχω κλεισει το ραντεβου εδω και 45 ημερες στο ΙΚΑ κυρια μου ,για να σας γαμησω .Τι θα γινει ,τοσες εισφορες πληρώνω !
-Περιμενετε ,κυριε !
..........
-Ελατε επτελους κυριε ,δωστε μου την πουτσα σας .
-Κυρια ,δεν μπορειτε να μου κανετε λιγο καλυτερη πιπα να μου σηκωθει?
-Τη δουλεια μας δεν ξερουμε ,κυριε ? Ολα απο το Δημοσιο τα περιμενετε ,γιατι δεν τον παιζατε απο το σπιτι σας να ησασταν ετοιμος ,και να χυνατε γρηγορα ,αλλα ταλαιπωρειτε τις Δημοσιες υπηρειες ?
Δεν εχετε κοινωνικη συνειδηση ?
........................κτλ !
Καλυτερο θα ηταν αυτο το σεναριο ,και επρεπε να γυριστει σε υποκαταστημα του ΙΚΑ !
Δηλαδη σαν να υπηρχε στο δημοσιο θεση για ...πορνοσταρ πληρους και αποκλειστικης απασχολησης και να ειχε διοριστει και τωρα περιμενε ...να συνταξιοδοτηθει !
Αφου οι μαυρουληδες ,που ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ για να γαμησουν ,
γαμανε και αυτοι ...δημοσιουπαλληλικά !
Εχει πλακα ετσι και δεν πειραζει που πληρωσα ,ειναι συλλεκτικο κομματι ,για να μελετησει κανεις την δημοσιοϋπαλλιλικη νοοτροπια !
Καλυτερα θα ηταν να βαζανε διαλογους :
-Τι θελετε κυριε ?
-Να μου παρετε πιπα κυρια μου !
-Περιμενετε κυριε ,δεν βλεπετε οτι εχω δουλεια ?
-Μα εχω κλεισει το ραντεβου εδω και 45 ημερες στο ΙΚΑ κυρια μου ,για να σας γαμησω .Τι θα γινει ,τοσες εισφορες πληρώνω !
-Περιμενετε ,κυριε !
..........
-Ελατε επτελους κυριε ,δωστε μου την πουτσα σας .
-Κυρια ,δεν μπορειτε να μου κανετε λιγο καλυτερη πιπα να μου σηκωθει?
-Τη δουλεια μας δεν ξερουμε ,κυριε ? Ολα απο το Δημοσιο τα περιμενετε ,γιατι δεν τον παιζατε απο το σπιτι σας να ησασταν ετοιμος ,και να χυνατε γρηγορα ,αλλα ταλαιπωρειτε τις Δημοσιες υπηρειες ?
Δεν εχετε κοινωνικη συνειδηση ?
........................κτλ !
Καλυτερο θα ηταν αυτο το σεναριο ,και επρεπε να γυριστει σε υποκαταστημα του ΙΚΑ !
erevnitis
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού