Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.2 19 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Γυναίκες πορνοστάρ

8.0
Άνδρες πορνοστάρ

7.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία

2.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου

4.0
Γενική βαθμολογία

5.0
Δυο σκηνές sex έχει όλες κι όλες η ταινία.
Στην πρώτη και πιο «σκληρή», αφού περιλαμβάνει anal και double penetration, οι γνωστοί πρωταγωνιστές της Sirina βάζουν στην μέση την Carla Cox.
Με την Σλοβάκα θα ασχολούμουν αν ήταν να την πηδήξω εγώ, οπότε πάω στην επόμενη.Κουλ
Ωραίο μωρό η Βούλα και καυλιάρικο, αρκετά καλή παρουσία για ντεμπούτο ελληνίδας.Χαμόγελο
Καλύτερη νομίζω από τις «επώνυμες» που προηγήθηκαν με την Sirina.
Η σκηνή είναι με τον κύπριο Δημήτρη που πήδηξε και την Ντούβλη.
Αρκετά καλή η εμφάνιση της Βούλας και στο γαμήσι, δείχνει ότι το κατέχει το θέμα.Γλώσσα
Blowjob αρκετά καλό και πηδήχτηκε ωραία και στο cow girl και στα όρθια, πριν την χύσει ο xxx στο πρόσωπο.
Κάποια στιγμή σκέφτηκα, πως θα ανταποκριθεί στην ψωλάρα του μαύρου που «ζεσταινόταν» στο βάθος, άλλα δεν έπαιξε τέτοια φάση, με την ψωλή στο χέρι έμεινε ο έγχρωμος.
Όπως και ο «υπουργός», η παρουσία του οποίου ήταν μόνο στον τίτλο της ταινίας.
Έλεγα και’γω θα δείξουν κάνα κουστουμάτο να πηδά την Βούλα σε μαύρη Mercedes με κάνα μακρινό πλάνο από το κοινοβούλιο.
Παπάρια υπουργός, ωσεί παρόν, θυμίζει Μαυρογιαλούρο, οι άλλοι γαμάν κι αυτός μυρωδιάς !!
Όσοι αγοράσουν το DVD, προφανώς θα το κάνουν λόγω της Βούλας Βαβάτση.
Μοντέλο, με τίτλο στα καλλιστεία Πελοποννήσου και με τον τίτλο «Star Τουρισμός» στα καλλιστεία που είχαν γίνει
στο Villa Mercedes.
Ανακάτεψε τις πασαρέλες με τις πούτσες, εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Τζούλια.
Κατά τα η όλη παραγωγή δεν λέει τίποτα.Money Mouth
Μικρής διάρκειας ταινία, χωρίς σενάριο, ποιότητα φωτογραφίας μέτρια και σκηνοθεσία του κώλου.
Υποθέτω επίσης ότι η τσόντα θα υποστήριζε την υπερμοντέρνα μέθοδο, στερεοσκοπικό 3D, δηλαδή όπως θα το ονόμαζαν στη NASA blepo trisdiastata me ta eidika gyalia.
Προφανώς και δεν πρόκειται να δει κάποιος ένα αποτέλεσμα όπως της ταινίας avatar, που ήταν πραγματικό 3D, αφού δεν εφαρμόστηκε η μέθοδος πολωμένου φωτός.
Είναι πολύ νωρίς για 3D, ειδικά για την Ελλάδα, με τις υπάρχουσες τηλεοράσεις και συσκευές αναπαραγωγής.
Αλλά ας αναφωνήσω σαν την Μαρινέλλα: «Μα, τι λέω, Θεέ μου, Θεέ μου;»
Τι περίμενα με 14,90€ και πως θα τα κονομήσει η Sirina;
Απλώς με την διαφήμιση ότι θα δει κάποιος τρισδιάστατο γαμήσι, - σου δίνουν και τα γυαλιά, το κόστος των οποίων είναι ασήμαντο - και σκέφτηκαν ότι θα τσιμπήσουν περισσότεροι για να πάρουν το γνήσιο, αντί να ψάχνουν σε γνωστά site, να την κάνουν download…
FANTOM12
Τιμημένος
335
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού