Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Γυναίκες πορνοστάρ
 
9.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
8.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
7.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
8.0
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Ωραίο μουνάκι η μελαχροινή. Την έχω δει και παλαιότερα σε ταινία αγκαζέ παρτουζωμα με την γυναικα του Τέο την Ίνα. Όλα τα λεφτά ειναι ο τρόπος που γαμιέται καβαλαρία. Δείχνει να το ζεί η γυναίκα και αυτο ειναι εξαιρετικό σύν. Οπότε προχθές βράδυ έκατσα να δώ και αυτή τη ταινία επειδη μ αρέσει η συγκεκριμένη και οι εξάψεις είχαν φτάσει στο θεό.

Αφου τελείωσε η τσόντα έβαλα γρήγορα ένα παντελόνι και ενα μπλουζάκι (απο μέσα χωρις εσώρουχο εννοείται γιατι μ αρέσει η ψωλή μου να ειναι ανα πάσα στιγμή διαθέσιμη με ένα απλό ξεκούμπωμα).

ήταν ήδη περασμένα μεσάνυχτα και είπα να πάω να πιώ ένα ποτάκι απο την PUB. Αφου έφτασα και βρήκα να παρκάρω πολύ εύκολα (ευτυχώς ειναι Αύγουστος ακόμη και έχουν φυγει όλοι οπότε βρισκεις να παρκάρεις και στην Αριστοτέλους πολύ εύκολα) μπήκα μέσα στο γνώριμο αυτο μαγαζί που έπαιζε κλασσικά επιτυχίες του Τερζή απο παλιά.

Αφού απέρριψα κάποιες που δεν πολυ γούσταρα ήρθε δίπλα μου μια ξανθιά τσουπωτή γκόμενα περάσμενα 40 σίγουρα. Ηταν εξαρχής ερωτική και ήμουν και εγω καβλωμένος. Τη κέρασα ένα ποτό και άρχισα να της χαϊδευω το στήθος , αυτή ήθελε να μου ξεκουμπώσει το παντελόνι. Η έξαψη μου έκαιγε τον πούτσο και η προσμονή για να γευτώ ένα ακόμη γυναικείο κορμί μεταμεσονύχτια ήταν μεγάλη (αλλωστε αν δεν ήταν δεν θα έφευγα άρον αρον απο το σπιτι μου εκεινη την ώρα). Αφού ξεκούμπωσα το παντελόνι μου πέταξα εξω το πουτσο μου και είμασταν στη γωνία με αυτή μπροστά να μας καλύπτει.

Τη χαϊδευα τη κωλάρα ενω αυτή σάλιωνε το χέρι και άρχισε να με μαλακίζει.

Αναστέναζα και της έλεγα στο αυτί οτι θα φάει καλα και πως θέλω να τη γαμήσω. Ο πούτσος δεν άργησε να γίνει σημαία. Η κατα τα άλλα συμπαθής σεριφισσα έβαλε αλλα δυο ποτά και μολις πλησίασε κουμπώθηκα λίγο να μη φανούν τα αποκρυφα σημεία μου.... Αν και κάτω απο τη μπάρα δεν φαινόταν τίποτα. Το σκηνικό με ερέθισε ακόμη περισσότερο οπότε και συνέχισα να ασχολούμαι με τις βυζάρες της κοπέλας ενω αυτή σάλιωνε το χέρι της και μου μαλάκιζε το πούτσο. Φόρεσα μια καπότα να μην τα κάνω όλα σόνικο εκει μέσα και συνέχισα να έχω το στόμα μου γεμάτο με τις βυζάρες και τις ρόγες της γκομενας.

Αχ αχ αχ ναι με καβλώνεις θέλω να σε γαμήσω θέλω να χύσωωω

Χύσε μωρό μου.

Και αφού συνέχισα να την παίζω και να είμαστε αγκαλιά και εγώ καθίμενος πάνω στο στάντ με αυτη δίπλα και χωρίς να έχω κατεβάσει το παντελόνι έχυσα μια μεγάλη ποσότητα σπέρματος που γέμισε την καπότα.

Πωπω σου έφυγε το βάρος μου είπε χασκογελώντας η κυρία....

Αχ ναι ήταν ωραία της είπα και εγώ.... αναψοκοκκινισμένος και ελαφρά ιδρωμένος (αλλα με ωραίο τρόπο) στο κούτελο.

Η τύπισα αφου με φίλησε και την ευχαρίστησα για το ωραίο σκηνικό που μου χάρισε εκει στη γωνίτσα στο πάρ έφυγε και εγω συνέχισα το κρύο ποτό μου που μαζί με τον οργασμό που βίωσα με δρόσισε απο τις καφτές κάβλες που με τυρανούσαν.

Θα τα ξαναπούμε.

Καλά να περνάτε και καλά σκηνικά σε όλους

χρονια πολλά.

Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
140
Likes:
22.108
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, newbrdlo@gmail.com, Score73 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2024
Αδερφέ η pub σε ποια περιοχή είναι ; Είναι κωλομπαρο ;
17 Αυγούστου, 2024
σε στενάκι κάθετα στην Αριστοτέλους… Πατήσια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2