Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 4 10
Τσόντες 34815
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Γυναίκες πορνοστάρ
 
9.0
Άνδρες πορνοστάρ
 
9.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία
 
9.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου
 
9.0
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Είχα κάβλες πολλές σήμερα και είπα να δώ και μια τσοντούλα απο τις παλιές καλές εποχές της Σιρίνας. Η συγκεκριμένη ειναι πολύ καλή με απίστευτες ατάκες απο τον θρυλικό Ζαφείρη και ωραια μουνάκια που ξεσκίζονται ευχάριστα. Τη προτεινω εννοείται ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν να καυλώσουν και να γελάσουν με τη ψυχή τους - ειδικά οι σκηνές με τον ταρίφα ειναι μοναδικές. Όλες οι γυναικες που παίζουν στη ταινία με κάβλωσαν ακομη περισσότερο οπότε μια βόλτα απο την PUB 65 ήταν αναμενόμενη.

Για να είμαι ειλικρινής φταίω και εγώ γιατι ήξερα εξαρχής οτι γαμήσι στην PUB δεν θα έπαιζε αλλα είπα να πάω να μαλακιστώ (ως συνήθως με πιάνουν κάτι τέτοια αψυχολόγητα). Στο μαγαζί πήγαινα για τη Μαίρη , έχει έρθει και μια καινούργια μελαχροινή η Μάρθα μίλφ κατάσταση της διπλανής πόρτας με λίγο κοιλίτσα. Εκανα τη μαλακία να της πώ να έρθει πιο μετά γιατι μόλις ειχα μπεί και τελικά ήρθε και μπαστακώθηκε το Σοφάκι μας.

Φοροουσε ενα πολύ καυλωτικό μαυρο φόρεμα εμφανισιακα ειναι η ίδια και απαράλακτη και μεγαλώνει..... δεν είχα τρελή όρεξη για τη Σοφία αλλα μία οι κάβλες μία που έκατσε και αποφασιστικά δίπλα μου τελικά παρασύρθηκα και περάσαμε σύντομα στη γωνία του μαγαζιού για το χαμουρεμα.

Δυστυχως έπαιζε πολύ γκρίνια δεν ξέρω γιατί και στο τσάκ ήμουν να φυγω για την ακρίβεια κουμπώθηκα πάλι και πήγα να της πώ να φυγει (ζητουσε κατι τρελά για το βεληνεκές των σκηνικών στην PUB 65) τελικά χαλάρωσε και έκατσε. (1 διπλό και 2 απλά ποτάκια).

Άρχισε να τρίβεται πάνω μου και εγώ μετά τις έγλειφα τα βυζιά. Στο blacklight φαινόταν κυριολεκτικά σαν ΔΡΆΚΟΥΛΑΣ χαριτολογώντας μαλάκα λέω τι σκηνικό ειναι αυτό - αφου κάβλωσα και συνεχίσαμε είμαι πορνο ήρωας. Συνεχίσε να μου κωλοτρίβεται και να με ρουφάει στο πρόσωπο και το λαιμό , και αφου πέτυχα μια δυνατή στύση εβγαλα μια καπότα τη φόρεσα και της είπα να τον πάρει στο στόμα... μερικές ρουφηξιές με το πούτσο σημαία μη φανταστείτε. Μετά απο λίγο έχυσα , την είχα κολλημένη πάνω μου και τον έπαιζα με δυναμη τριβωντας τον στα κωλομέρια της - ειχε σηκώσει το καβλωτικό της φόρεμα και φαινόταν ο πορδοκόφτης - συχνά μου τον έπαιζε κιόλας λέγοντας μου να χύσω! Σε εκείνο το σημείο μπορώ να πώ οτι πέρασα ωραία και έχυσα δυνατά βαριανασαίνοντας στην πλάτη της.

Χαλάρωσαμε - ήπια μια γουλιά ουίσκι και έφερε μαντη΄λάκια. Δεν μπορώ να πώ ομως οτι ήταν και το σκηνικό το δυνατό που θα θυμάμαι. Μόνο ένα Λα λουνα έχει μεινει πλέον αυτο βλέπω εγώ το χω αναφέρει και στο θρέντ. Ας όψεται που έχουμε το μικρόβιο να γουστάρουμε να κάνουμε φασωνόμαστε στα κωλόμπαρα μετά τα μεσάνυχτα.

Η σεριφισα στη μπάρα πολυ ευγενική όπως πάντα και το μαγαζι είχε κόσμο. Η Μαίρη ηταν πιασμένη και δεν τη δοκίμασα , 3 κοπελες ηταν Σοφια - Μαιρη και Μάρθα.

Highlight της βραδιάς ο τύπος που μπήκε και μολις μας είδε να χαμουρευόμαστε και να μου την παίζει έστριψε αμεσως το βλέμα (τον ειδα απο το καθρέφτη)

Αν ικανοποιήθηκα ;;; εντάξει εν μέρει αλλα καλά να πάθω αφού ήθελα PUB 65. Για να είμαι ειλικρινής το μεσημερι είχα φυγει για το μασατζιδικο της Πατησιων αλλα τελευταια στιγμή έτυχε κάτι απροόπτο και ακύρωσα τη βόλτα μου οπότε ειπα το βράδυ να κωλομπαρέψω.

Τέλοςπαντων πάμε για άλλα γενικότερα.

Καλά να περνάτε κύριοι. Καλά γαμήσια.

Porn Gangster
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
8 Μαϊ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
139
Likes:
21.892
Πόντοι:
20.786
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Giannis_127, Nubic και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2024
Αναγνωρίζω πάντως στην Κατερίνα οτι κοιτάζει να φέρνει νέες γυναικες στο μαγαζί πού και πού.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1