Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Τιμάει τα λεφτά της συναγωνιστές το κορίτσι (εντάξει, είναι γύρω στα 30+ αλλά το λέμε για το καλό έτσι;). Πρόσωπο μέτριο αλλά πολύ πρόστυχο, μάτια πράσινα, κορμί θεσπέσιο με σιλικονάτο τούμπανο βυζί και κωλί μάρμαρο !!! Δε μιλάει και πολλά εγγλέζικα, αλλά να ... φάω κουλουράκι ήρθα, όχι να κάνω ιδιαίτερα για λόουερ... Με υποδέχτηκε με ένα δίχτυ (όχι φόρεμα, ένα δίχτυ ήταν, δεν έκρυβε και τίποτα) και ψηλές γόβες! Ντουζάκι, έξοδος, ερώτηση τι προτιμώ: soft or hard sex και βουρ!! Γλύψιμο τις βυζάρες, γλύψιμο το πεντακάθαρο γατάκι της και το κουλουράκι της, 2 +1 δαχτυλάκια μέσα έξω με βογγητά ανάλογα και στήσιμο στα 4. Λίγη βαζελίνη στην τρυπούλα της και ... ανελέητο σφυροκόπημα στο τρυπιδάκι της: δουλεμένο αλλά όχι χαλαρό, συμμετοχή πολύ καλή, καύλα σκέτη και κατάθεση εντός. Ντουζάκι ξανά και 2ος γύρος (όχι σαν τη ξενέρωτη την Πίνκ, που μόνο ένα δίνει την ώρα!!) και μου προτείνει μασαζάκι. Καλό, όχι επαγγελματικό, αλλά χαλάρωσα, ντούρεψε ξανά το εργαλείο και μετά την καθιερωμένη πιπούλα, της λέω "κάτσε κούκλα πάνω μου". Αμέσως η δική σου κάθισε κανονικά στο εργαλείο βάζοντάς το όλο στο κουλουράκι της σιγά σιγά και άρχισε να ανεβοκατεβαίνει ρυθμικά: αυτό είναι μάγκες πορνοστάρ, όχι κουραφέξαλα !! Τελείωμα στις βυζάρες της με χαμόγελο συνέχεια.

Ένα έχω να πω: τιμάει τα λεφτά της, γουστάρει να ανεβάσει τον άντρα, δεν είναι ξενέρωτη και τη βάζω στις τοπ 3 μαζί με Σάντυ και Εβελίνα VIP που ερχότανε παλιότερα. Όσοι πιστοί του κουλουριού, προσέλθετε !@!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 08, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
320
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών