Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 13 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Η δεσποινίδα Oxana είναι από την Ρίγα της Λετονίας. Όμορφη κοπέλα, δείχνει έμπειρη στο χώρο της συνεύρεσης με άνδρες αλλά CT δεν είναι με τίποτα! Και εξηγούμε αναλυτικά φίλοι μου :

Την κοπέλα την είχα ξεχωρίσει από καιρό, αλλά δεν μου έβγαινε το πρόγραμμα να την συναντήσω. Μου άρεσε στις φωτό, κύρια για το υπέροχο στήθος της, αλλά και για τις σχετικά καλές κριτικές από τους συναγωνιστές.

Η επικοινωνία με το πρακτορείο ήταν μάλλον μέτρια. Λόγω της γνωστής αστάθειας και ως παθών ήμουν προετοιμασμένος για τα χειρότερα. Τελικά την βρήκα την κοπέλα σε γνωστότατο, βολικό, κεντρικό ξενοδοχείο που όλοι μας σχεδόν έχουμε περάσει από εκεί (και το έχουμε δει πολλές φορές στις φωτό του γνωστού συναγωνιστή με έφεση στο glamour photography). Ως εδώ καλά λοιπόν.

Η κοπέλα είναι μέτριου αναστήματος, συνολικά όμορφη αλλά όχι και κουκλάρα. Οι φωτός είναι αντιπροσωπευτικές, αν και τώρα είναι μάλλον αρκετά λεπτότερη. Αυτό έχει συνέπεια το υπέροχο στήθος της να είναι μάλλον μικρότερο από το ιδανικό μέγεθος (εδώ χαλάστηκα λιγάκι γιατί είπαμε : άλλα περίμενα!). Έχει απόλυτα φυσικό σώμα χωρίς tattoo & piercings (καλό αυτό για εμένα). Έχει κοντά μαύρα μαλλιά όπως στο site του πρακτορείου. Έχει αρκετά όμορφο πρόσωπο και υπέροχα μάτια (το καλό να λέγετε!). Το στήθος της είναι πολύ καλό (αν και το περίμενα καλύτερο) με καλές θηλές (επίπεδες που όμως μετά ανορθώνονται). Η μέση της μέτρια, όχι επαρκώς καμπύλη. Ποπός καλός λεπτός. Νινάκι καλό νεανικό, άψογα ξυρισμένο και πεντακάθαρο. Στα μείον τα πέλματα και δάχτυλα των ποδιών της που είναι άσχημα, και το ότι είχε ένα χνούδι στα πόδια και στο κορμί (όπου δεν είχε κάνει αποτρίχωση/ξύρισμα) που εμένα δεν μου άρεσε. Σίγουρα είναι κάτω από 50 κιλά, εκτιμώ ότι άμα πάρει 4-5 κιλά θα είναι πολύ πιο ολοκληρωμένη εμφανισιακά σαν γυναίκα. Τα αγγλικά της αρκετά καλά, αλλά δεν είναι και πολύ ομιλητική. Γενικά μάλλον παθητική συνολικά, αν ζητήσεις παίρνεις, αν όχι τότε Fashion TV!

Στην υποδοχή ήταν με ένα baby-doll και ένα στριγκάκι. Δυό κουβέντες, ντουσάκι, και έναρξη αγώνα. Φιλιά μέτρια, ενώ το αρχίζει καλά με γλώσσα, κάνει μετά από λίγη ώρα κάτι τρελά, και δίνει λαιμό… Μα καλά, για τον Νοσφεράτου με πέρασε!!! Τέλος πάντων, στο στοματικό κάτω προς το καλή, στην αρχή με χέρι και μετά από παραίνεσή μου χωρίς. Γλύφει καλά, αλλά όχι κάτι το ξεχωριστό. Στην πράξη είναι αρκετά δυναμική, αλλά μάλλον ψεύτικη θα έλεγα. Με τσάκισε στο Fuck me, Harder, More και τα λοιπά γνωστά. Προφανώς με πέρασε ή μάλλον ήθελε έναν κούνελο, αλλά εγώ είμαι ένας απλός γερόγατος βρε παιδιά… Εν τω μεταξύ σε όλη την πράξη δεν έπαψε ποτέ να τρίβει με το ένα χέρι της το νινάκι της! Φοβερή ευελιξία βρε παιδιά, πως τα κατάφερνε άλλο πράγμα, από εδώ την πήγαινα, από εκεί την πήγαινα, το χέρι της εκεί και σβούρα! Αυτός είναι μάλλον και ο λόγος που μου αρνήθηκε (!!!) την στάση reverse cowgirl, γιατί σου λέει πως θα τρίβω ανάσκελα και θα στηρίζομαι στο ένα χέρι! Μόνο στο «America’s got Talent» γίνονται αυτά! Τέλος πάντων με τα πολλά τριψίματα (και τις προσπάθειές μου) σε κάποια φάση τελείωσε το κορίτσι και μάλλον ήταν αληθινό (έτσι λέω δηλαδή, όρκο δεν παίρνω) γιατί τότε «λύθηκε» και ρίξαμε κάτι DFK ξεγυρισμένα (τα μόνα καλά και πραγματικά δηλαδή). Φυσικά μετά που ηρέμισε, μου το ξαναγύρισε σε Νοσφεράτου…

Να αναφέρω ότι στο ένα τελείωμα (το 2ο) που ήταν στο στόμα η κοπέλα μόνο που δεν πνίγηκε! Γκούχου γκούχου και τρεχάλα στο μπάνιο! Δεν μου έχει ξανατύχει σε CT βρε παιδιά… Άλλο μείον ότι ενώ είχαμε 15 λεπτά δεν ήθελε να πάμε σε 3ο γύρο. Μου λέει ”for one hour, two times is ok, no more”, “Beg your pardon?” της λέω, και τώρα τι θα κάνουμε; Το έριξα στη συζήτηση αλλά η κοπέλα σφίγγα, λίγα έλεγε και μάλλον χαζομάρες. Κάνει CT σχεδόν ένα χρόνο και μόνο Ελλάδα, στην πατρίδα της όλα είναι secret και διάφορα άλλα χαζά. Γενικά είναι Very Happy και Fully Booked μου είπε (ρε κορόιδα που είμαστε έλεγα από μέσα μου)… Μου πέταξε και ένα “you talk too much” στο τέλος, “I’d rather fuck” της είπα αλλά τσάμπα τα λόγια μου…

Εν κατακλείδι, η κοπέλα το έχει δει πολύ επαγγελματικά το θέμα (με την κακή έννοια). Ίσως για CG είναι καλή, αλλά για CT που θέλει και λίγο παραμύθι και άλλη συμπεριφορά δεν το έχει… Δεν ξέρω, μπορεί να μην ήταν στα καλύτερά της. Εγώ πάντως δεν θα την ξαναδώ γιατί είναι κατώτερη του μέσου όρου των προσδοκιών μου…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 04, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών