Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 13 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτα από όλα πριν ξεκινήσω την κριτική μου , να σας πω ότι πρώτη φορά πηγαίνω με CityTour , και δεύτερη φορά στην ζωή μου που πληρώνω για έρωτα.Βλέπωντας διάφορα σχετικά με τα CityTours ,είπα και εγώ να δοκιμάσω να δω πως είναι τα πράγματα. Την διαλεξα με βάσει τις κριτικές , γιατί ήθελα κάτι που να μην ήταν φόλα.Στέλνω μυνημα στο πρακτορείο , όπου μου απάντησαν εντός πενταλέπτου , και μου δώσανε την ακριβή τοποθεσία. Πολύ καλό ξενοδοχείο , που στην αρχή σκέφτηκα πως θα πάω έτσι κούτρα μέσα ,δεν θα μου πουν τίποτα ; Τελικά μπήκα και δεν μου είπε κανείς τίποτα , οπότε πηγα στο δωμάτιο , χτυπάω και μου ανοίγει η Κοπέλα. Εμφανισιακά δεν έχει σχέση με αυτές εδώ του bourdela.tv , είναι πιο κοντά σε αυτές του δικού τους Site .Βεβαια έχει παίξει και λιγο Φώτοσοπ , αλλά από κοντά μου άρεσε περισσότερο. Έχει μια γλυκιά ομορφιά , και εχει πολύ ζεστό χαμόγελο. Το σώμα της μου άρεσε αρκετά και τα Στήθια της αξιοθαύμαστα. Το κακό ήταν πως ήμουν πολύ τρακαρισμένος και αγχωμένος με την όλη φάση , και δεν μπορούσα να πετύχω καλή στύση . Ήταν Δεκτική στα φιλιά , και χρησιμοποιεί ωραία την γλώσσα της (αν και σε κάποια στιγμή μου είπε ότι τα γένια μου την έιχαν ταράξει,οπότε καλύτερα να πάτε φρεσκοξυρισμένοι για να περάσετε καλύτερα).Έπαιξε πολύ στοματικο και τελικά με κατάφερε και έχυσα με μια πολύ καλύ λονγκ ταιμ πίπα, χωρίς να τελειώσω μέσα της όμως.Στην συνέχεια κάναμε διάφορα χαδάκια , μασαζάκια κτλ μιλησαμε ( εχει αρκετά καλά αγγλικά)και γενικά εξελίχθηκε πολύ GFE η όλη κατάσταση. Δοκίμασαμε και πάλι για ένα δεύτερο γύρο , αλλά παρόλες τις επίμονες και φιλότιμες προσπάθείες της δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Έτσι έφυγα στην μιάμιση ώρα , αφού δεν έβλεπα να κατάφερνα να αποδόσω. Πραγματικά τσατίστικα παρα πολύ με την ατυχία μου , γιατί είναι σκέτο βασανηστήριο να έχεις τέτοιο εργαλείο δίπλα σου και να μην μπορείς να το κάνεις καλά. Την Επόμενη φορά , ελπίζω να πάρω το αίμα μου πίσω !!!Το μόνο αρνητικό που ίσως βρήκα ήταν ότι θα μπορούσε να είχε πιο πολλές πρωτοβουλίες για το πως θα περάσουμε τον χρόνο μας, αλλά και από την άλλη δεν ήμουν και στην καλύτερη φόρμα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 24, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών