Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 7 10
Citytours
9074
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνενοηση με γραφειο αψογη, απαντησεις αμεσες στα ερωτηματα μου, συναντηση σε πολυ γνωστο δοχειο για ξενους, μαρεσε πολυ μεσα, πολυτελεια..Λοιπον χτυπαω πορτα, δεν ανοιγε , ξαναχτυπαω, μου λεει δεν με ενημερωσαν δωσε μου 5 λεπτα.Ηταν ομως ενας μουναρος...μα ενας μουναροοοοοοοοοοςςςς...οποτε λεω να ειδουμε θα γινει μαλακια η θα γαμησουμε? εντωμεταξυ μεσα ακουγονταν γελια απο 2 γκομενες..μετα απο 5 λεπτα ανοιγει ο μουναρος , βγαινει κ αλλος ενας μουναρος...αλλη θεα, δεν ειναι στα tours του γραφειου, δεν ξερω απο που ξεφυτρωσε..τεσπα, εφυγε. κ μειναμε τα 2 μας...Η γκομενα ντυμενη με κοκκινη τουαλετα, εμφανισιακα καλυτερη για μενα απο τις φωτος...αγγελικο προσωπο με πανεμορφα ματια...και τελειο σωμα, αδυνατουλα με perfect κολαρακι και μεσαιομικρα ζιαβύ...Ειλικρινα το μουνακι ειναι σαν μοντελο παιδες..
πηγα να κανω ντουζακι, εστω κ αν επειδη μενω κοντα της ειπα εχω κανει μου πε και παλι πηγαινε για ριφρεσμεντ. οκ λεω..οταν βγηκα..περιμενε στο κρεβατι..διαβαζε περιοδικο φορωντας εσωρουχα εχει και ενα τατου στη πλατη..ηταν ειλικρινα το απολυτο τελειο μουνοειδες...απο εκει κ περα τα εχουν πει οι συναγωνιστες..Κατα τη προσφιλη μου τακτικη της ζητησα με σκουφι το στοματικο...παρολα αυτα εδειξε να τα παει μια χαρα..γενικα μου φανικε οχι απολυτα εμπειρη στο σεξ, αλλα εκανε φιλοτιμες προσπαθειες, και ειχε ενα τροπο να σου δειξει οτι γουσταρει πολυ..με τρελανε πολυ το αληθοφανες της βογκητο...απο ρωσια ειναι, συνορα ασιας με ευρωπη κατι τετοιο..ηλικια δεν ξερω αλλα σιγουρα μικρη..
θα μου μεινει απο τη συναντηση το αγγελικο της προσωπο...
για οσους θελουν να τη πετυχουν, δεν ξερει ειπε μεχρι ποτε θα κατσει εδω..σιγουρα ως τις 25, απο εκει κ περα παιζεται..α, ειπε στις 22 θα εχει ρεπο για τον εαυτο της. θα παει σε παραλια κ τετοια...
πηγα να κανω ντουζακι, εστω κ αν επειδη μενω κοντα της ειπα εχω κανει μου πε και παλι πηγαινε για ριφρεσμεντ. οκ λεω..οταν βγηκα..περιμενε στο κρεβατι..διαβαζε περιοδικο φορωντας εσωρουχα εχει και ενα τατου στη πλατη..ηταν ειλικρινα το απολυτο τελειο μουνοειδες...απο εκει κ περα τα εχουν πει οι συναγωνιστες..Κατα τη προσφιλη μου τακτικη της ζητησα με σκουφι το στοματικο...παρολα αυτα εδειξε να τα παει μια χαρα..γενικα μου φανικε οχι απολυτα εμπειρη στο σεξ, αλλα εκανε φιλοτιμες προσπαθειες, και ειχε ενα τροπο να σου δειξει οτι γουσταρει πολυ..με τρελανε πολυ το αληθοφανες της βογκητο...απο ρωσια ειναι, συνορα ασιας με ευρωπη κατι τετοιο..ηλικια δεν ξερω αλλα σιγουρα μικρη..
θα μου μεινει απο τη συναντηση το αγγελικο της προσωπο...
για οσους θελουν να τη πετυχουν, δεν ξερει ειπε μεχρι ποτε θα κατσει εδω..σιγουρα ως τις 25, απο εκει κ περα παιζεται..α, ειπε στις 22 θα εχει ρεπο για τον εαυτο της. θα παει σε παραλια κ τετοια...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών