Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, επαναφορα κριτικων μου....

Λοιπόν φίλοι συναθλητές, συνάντησα την Αμπέρ με κρύα καρδιά από την προηγούμενη κριτική του συνάδελφου staman62. Χθες το απόγευμα και μετά από μια άκρως κουραστική ήμερα, δεδομένου ότι ξεκίνησα την δουλειά στης 6.00 το πρωί , τελείωσα στις 3.00 μ.μ., ταξίδεψα 100 χλμ. Για επαγγελματική συνάντηση στις 5.00 μ.μ. και στις 6.15 μ.μ. χτύπησα την πόρτα της κοπέλας (15’ νωρίτερα από την συνάντηση μας)!!!

Μου άνοιξε αμέσως και είδα ένα πραγματικά όμορφο κορίτσι να με υποδέχεται με ευγένεια αλλά πάνω απ 'όλα με χαμόγελο και φιλικότητα. Δεν μάσησα και μετά τα πρώτα λεπτά και τις συστάσεις την ρώτησα αν είναι κουρασμένη και αν έχει όρεξη για να μου προσφέρει αυτά που γράφει στο προφίλ της. Μου είπε γιατί την ρωτώ και της ανάφερα την συμπεριφορά της με τον συναγωνιστή staman62. Μου έδειξε ότι στεναχωρήθηκε και μου είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένη από το ταξίδι της και τα άλλα που είπε στον staman62, μου είπε ακόμη ότι στο επόμενο τουρ θα έρθει μια ήμερα νωρίτερα για να είναι ξεκούραστη και να μην στεναχωρεί τους τόσο καλούς Έλληνες φίλους της.

Μετά το ντους , στο όχι από τα καλύτερα ξενοδοχεία που έχουμε επισκεφτεί – είναι μόνη της εκεί, οι άλλες της Μιλα είναι σε άλλα οτελια γιατί λόγο Πάσχα είναι όλα σχεδόν κλεισμένα – ξεκίνησε το κόλπο με χάδια και φιλιά με γλώσσα (δεν είναι το δυνατό σημείο της), και πίπα ,που δεν ξέρω τι γίνετε με άλλους φίλους, πάντως το πουλί μου εξαφανιζόταν στο στόμα της μέχρι που δεν έπαιρνε άλλο!!! Είναι γεγονός ότι ασχολήθηκα με το κοντοπουτανο σαν να ήταν γκόμενα μου και αυτό την ευχαρίστησε και μου το ανταπόδωσε. Στο σεξ δέχτηκε ότι μου ήρθε στο μυαλό εκείνη την ώρα και το έκανε με μεγάλη ένταση. Αποκορύφωμα στα 4 που έσπρωχνε λες και ήθελε να το βγάλει από το στόμα, με φοβέρες καμπύλες τέτοιες ‘’σαν της γεφύρας του Ρίο και ανεβοκατεβάσματα και σπρωξίματα σαν να μου λέει έτσι ρε παππού θα σε ξεκάνω’’ ( αντιγράφω από τον ΒΑΒΥ).

Μετά από μισή ώρα σεξ δεν άντεξα και τελείωσα μέσα της αφού με εγκλώβισε με τα πόδια της δεμένα στη μέση μου και έμεινα εκεί μέχρι που δεν πήγαινε άλλο. Έκανα ντουζ και γυρνώντας με περίμενε με ένα ποτό στο χέρι λέγοντας μου ‘’ νομίζω το χρειάζεσαι’’, είχε , χθες τουλάχιστον, απίστευτο χιούμορ και πολύ καλή διάθεση. Έκατσα στην πολυθρόνα και μιλήσαμε , τηλεφωνήσαμε και σε κάποιον φίλο για ένα γεια, και έκανα τσιγαράκι απολαμβάνοντας το όμορφο κορμάκι της με τα μικρά βυζάκια που πριν λίγο είχαν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σεξ.

Θέλω να τονίσω ότι συνέχεια με τραβαγε στο κρεβάτι για δεύτερο γύρο, και όταν της είπα ότι δεν μπορώ άλλο λόγο της βαρείας μέρας που είχα απογοητεύτηκε ή τουλάχιστον έτσι έδειξε. Με ρωτούσε συνέχεια αν είμαι σίγουρος ότι δεν θέλω άλλο.

Συνάδελφοι αυτά είναι τα γεγονότα από την χθεσινή μου συνάντηση με Αμπέρ, συμπερασματικά λέω ότι πέρασα μια ώρα πολύ καλά με ένα όμορφο και τελικά έξυπνο με χιούμορ και ευγένεια κορίτσι το οποίο θα το τιμήσω πάλι στο επόμενο τουρ της.

Εξαιρετική εικόνα τα μάτια της που σε κοιτούν την ώρα της χωρίς χέρια πίπα , και η ομορφιά της αν της κάνετε τα μαλλιά πίσω και ψηλά

Θα την βαθμολογήσω με τους νέους κανόνες που έχω θέση στον εαυτό μου, δηλ. 9 =Άριστο, 8= πολύ καλό και 10= Απόλυτα Εξαιρετικό. Την αδικώ σε σύγκριση με προηγούμενες βαθμολογίες μου αλλά τι να κάνουμε στη ζωή είναι και αυτά.

Αψογη η συνεννόηση με την Μιλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 16, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή