Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.7 1 10
Citytours
4915
Γενική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Δεν ξέρω πως μου φάνηκε καλό το προφίλ της Μόνικας, και έκλεισα τρίωρο στις αρχές Οκτώβρη. Εύκολη και σαφής η συννενόηση, ξενοδοχείο μέτριο στο κέντρο, ακριβής στο ραντεβού και εγώ και η Μόνικα.
Ανοιξε την πόρτα ένα κοριτσάκι της διπλανής πόρτας, γλυκό , κοντούλικο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Χωρίς ιδιαίτερη όρεξη (ήμουν και το τελευταίο ραντεβού της ημέρας), με πολλά κουβέντα για τον εαυτό της, πάρα πολύ τσιγάρο και συχνές διακοπές για ομιλία στο κινητό. Διάθεση στο σεξ σχεδόν καθόλου.
Μοναδικό πολύ καλό η πίπα, αντέχει η μικρή πολλή ώρα, αλλά με ποιότητα, εύκολα σε κάνει να τελειώσεις, αλλά δεν της αρέσει και πολύ στο στόμα ή πρόσωπο. Δεν κάνει DFK, δεν αφήνει χέρια ή δάκτυλα, αλλά κάνει 69.
Γενικά χαμηλό value for money, δεν θα το ξαναέκανα.
Ανοιξε την πόρτα ένα κοριτσάκι της διπλανής πόρτας, γλυκό , κοντούλικο αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Χωρίς ιδιαίτερη όρεξη (ήμουν και το τελευταίο ραντεβού της ημέρας), με πολλά κουβέντα για τον εαυτό της, πάρα πολύ τσιγάρο και συχνές διακοπές για ομιλία στο κινητό. Διάθεση στο σεξ σχεδόν καθόλου.
Μοναδικό πολύ καλό η πίπα, αντέχει η μικρή πολλή ώρα, αλλά με ποιότητα, εύκολα σε κάνει να τελειώσεις, αλλά δεν της αρέσει και πολύ στο στόμα ή πρόσωπο. Δεν κάνει DFK, δεν αφήνει χέρια ή δάκτυλα, αλλά κάνει 69.
Γενικά χαμηλό value for money, δεν θα το ξαναέκανα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 1970
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών