Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 2 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Oh Suzie Q : μεγάλη επιτυχία του 1968 των Creedence Clearwater Revival, διασκευή σε κομμάτι του Screamin Jay Hawkins.

Suzy-I.M από Independente Models - Manchester, United Kingdom, μεγάλη επιτυχία σε εμφάνιση αλλά από service βράσε όρυζα.

Αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες, αυτό θα πάρετε. Μια από τις λίγες φορές που ότι είχα δεί στις φωτογραφίες αυτό είδα κι όταν μου άνοιξε την πόρτα (εξαιρετικού δωματίου πολύ καλού ξενοδοχείου με θέα τους στύλους του Ολυμπίου Διός) η Suzy το απόγευμα της Κυριακής (26 Ιούλη)στο πρώτο της ραντεβού επί Ελληνικού εδάφους.

Είναι ευγενική, καλλιεργημένη και γνωρίζει ελάχιστα αγγλικά, λίγα ιταλικά και καλά γερμανικά.

Λίγο κάτω του 1,70, εικοσάχρονη Μαγυάρα που σπουδάζει στο Manchester (άν φοβάστε μήπως έχει γρίπη σας πληροφορώ ότι εγώ ως τώρα είμαι ντούρος). Πρόσωπο και σώμα ό,τι βλέπετε. Βυζί πέτρα και φυσικότατο, από τα καλύτερα που έχω δεί. Ωραίο, ξυρισμένο μουν..κι με σκουλαρίκι στην κλειτορίδα.

Πίπα αέρος (με τίποτα δεν κάνει CIM) και μάλιστα πήγε από την αρχή να την αποφύγει επιχειρώντας να μου φορέσει προφυλακτικό άμεσα. 69 δεν γουστάρει. Επειδή το κλιματιστικό δεν έκανε καλή δουλειά κι επειδή η δραστηριότητά μου ήταν έντονη ίδρωνα πολύ κι αυτό την εκνεύριζε και μούδινε κάθε τόσο πετσέτα να σκουπιστώ, επίσης χρησιμοποιούσε πολύ λιπαντικό (συχνά)στο μου.ί της. Αυτή η συμπεριφορά της μου την έσπασε και παρότι κατά τα λοιπά και συμμετείχε και γούσταρε άρκετά εγώ δεν το ευχαριστήθηκα και ούτε καν την πίσω πόρτα δεν της περιποιήθηκα.

Όταν μπήκα στη ντουζιέρα πριν να φύγω μπήκε κι αυτή μαζί μου και πλυθήκαμε χαιδεύοντάς με και φιλώντας με.

Συμπερασματικά αξίζει να την επισκεφθεί κανείς γιατί είναι και πιπίνι και κουκλί αλλά να μην έχει απαιτήσεις άριστου service.

Ίσως η εμπειρία την στρώσει αλλά τότε θα μας γηροκομάνε.

Η ατζέντισά της υπήρξε άψογη. Συνεπής, άμεση, ευγενέστατη και μάλιστα μετά το ραντεβού μου έστειλε SMS με το οποίο με ευχαριστούσε και με ρωτούσε αν πέρασα καλά και τι σχόλια θα ήθελα να της παραθέσω για την Suzy. Άψογη επαγγελματίας (όχι μόνο για την πιστότητα των φωτογραφιών).

Μετά τιμής

VARNALIS

Θάρσει. Λέγων τ' αληθές ου σφαλεί ποτε. - ΣΟΦΟΚΛΗΣ-

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 26, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα