Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 3 10
Citytours
5965
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Θα συμφωνήσω σε όλα με τον FANTOM12 και τον tresurert με τον οποίο είχαμε τυχαία συνεχόμενο ραντεβού με την Laura (τον συνάντησα να πίνει καφέ περιμένοντας όταν εγώ έφευγα από το μέτριο ξενοδοχείο, χαμηλά στην Πανεπιστημίου) Σάββατο 18 Ιούλη.
Επικοινωνία καλή και γρήγορη.
Η κοπέλα με λίγα παραπάνω κιλά που της προσθέτουν αντιαισθητική κοιλίτσα και της χαλούν το όμορφο πρόσωπό της. Πρόσχαρη, φιλόξενη και έξω καρδιά. Γνωρίζει καλά αγγλικά.
Ψηλή (γύρω στο 1,75) κι όταν μου άνοιξε φορώντας ψηλοτάκουνα, μαύρο κορμάκι και μαύρες κάλτσες με ζαρτιέρες πραγματικά εντυπωσιάστηκα.
Πόδια και κώλος άριστα. Υπόλοιπο σώμα μέτριο λόγω πάχους και απολύτως τέλεια βυζιά: μεγάλα, σφιχτά, ζουμερά και με υπέροχη ρώγα, φυσικότατα βυζιά. Αν ήταν πιο αδύνατη θα έσκιζε και μοντέλα.
Στο στοματικό πολύ καλή κι επίμονη για να με τελειώσει (βρήκε τώρα).
Στα υπόλοιπα αρκετά καλή και με σχετικά στενή τρύπα. Με τίποτα δεν δίνει κώλο κι απαγορεύει τα δάχτυλα. Αν αδυνάτιζε σίγουρα θα ξαναπήγαινα.
Μετά τιμής
VARNALIS
Exitus acta probat.
Οβίδιος, 43 π.Χ.-17 μ.Χ.
μτφρ: ο σκοπός δικαιώνει την πράξη.
Επικοινωνία καλή και γρήγορη.
Η κοπέλα με λίγα παραπάνω κιλά που της προσθέτουν αντιαισθητική κοιλίτσα και της χαλούν το όμορφο πρόσωπό της. Πρόσχαρη, φιλόξενη και έξω καρδιά. Γνωρίζει καλά αγγλικά.
Ψηλή (γύρω στο 1,75) κι όταν μου άνοιξε φορώντας ψηλοτάκουνα, μαύρο κορμάκι και μαύρες κάλτσες με ζαρτιέρες πραγματικά εντυπωσιάστηκα.
Πόδια και κώλος άριστα. Υπόλοιπο σώμα μέτριο λόγω πάχους και απολύτως τέλεια βυζιά: μεγάλα, σφιχτά, ζουμερά και με υπέροχη ρώγα, φυσικότατα βυζιά. Αν ήταν πιο αδύνατη θα έσκιζε και μοντέλα.
Στο στοματικό πολύ καλή κι επίμονη για να με τελειώσει (βρήκε τώρα).
Στα υπόλοιπα αρκετά καλή και με σχετικά στενή τρύπα. Με τίποτα δεν δίνει κώλο κι απαγορεύει τα δάχτυλα. Αν αδυνάτιζε σίγουρα θα ξαναπήγαινα.
Μετά τιμής
VARNALIS
Exitus acta probat.
Οβίδιος, 43 π.Χ.-17 μ.Χ.
μτφρ: ο σκοπός δικαιώνει την πράξη.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250