Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 2 10
Citytours
4818
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπον η μικρα εως πολυ μικρα για να ειμαι ειληκρινης δεν ξερω εαν εχει ενηλικιωθει και εαν ναι τοτε αυτο πρεπει να εχει γινει πολυ κοντα.
Δηλωνει 21 αλλα ειναι δεν ειναι 19.
Αψογο πιπινι και οτι πρεπει για πιπινολατρεις πραγμα που εγω δεν ειμαι αλλα με τραβηξανε οι Γαλλοι για αλλη μια φορα με τα διαφορα που διαβασα.
Δεν λεω καλα περασα αλλα οι 3 ωρες ηταν πολλες ,το ιδιο καλα θα περναγα και σε μια ωρα και σε δυο.
Σωμα φρεσκο και πολυ ομορφο χωρις ψεγαδια και προσωπο περιεργο αλλα για μενα ενδιαφερον και θα ελεγα ομορφο.
Στο Sex η μικρα ειναι Passive και ουτε συζητηση για κωλο με εμενα.
Οποτε οπως καταλαβαινετε επρεπε να βαλει τα δυνατα της σε ολα τα αλλα ,και μπορω να πω πως τα καταφερε πανω κατω.
Ακριβη κατα την γνωμη μου και υπερτιμημενη λογο της φρεσκαδουρας της.
Δηλωνει 21 αλλα ειναι δεν ειναι 19.
Αψογο πιπινι και οτι πρεπει για πιπινολατρεις πραγμα που εγω δεν ειμαι αλλα με τραβηξανε οι Γαλλοι για αλλη μια φορα με τα διαφορα που διαβασα.
Δεν λεω καλα περασα αλλα οι 3 ωρες ηταν πολλες ,το ιδιο καλα θα περναγα και σε μια ωρα και σε δυο.
Σωμα φρεσκο και πολυ ομορφο χωρις ψεγαδια και προσωπο περιεργο αλλα για μενα ενδιαφερον και θα ελεγα ομορφο.
Στο Sex η μικρα ειναι Passive και ουτε συζητηση για κωλο με εμενα.
Οποτε οπως καταλαβαινετε επρεπε να βαλει τα δυνατα της σε ολα τα αλλα ,και μπορω να πω πως τα καταφερε πανω κατω.
Ακριβη κατα την γνωμη μου και υπερτιμημενη λογο της φρεσκαδουρας της.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2009
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
550
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών