Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 4 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
... Η δεύτερη συνάντησή μου με την εν λόγω πορνοστάρ ήταν σε κεντρικό ξενοδοχείο (στο ίδιο ήταν και τη πρώτη φορά που τη συνάντησα) , εύκολο πάρκινγκ , συνενόηση με το πρακτορείο άψογη μου στέλνει με μήνυμα τον αριθμό του δωματίου ανεβαίνω χωρίς κανένας να με σταματήσει στη ρεσεψιόν. Ανοίγει τη πόρτα της σκάω ένα γλωσσόφιλο (γενικά δεν τα πολυγουστάρει) αλλά η γκόμενα (32 Μαΐων) έχει πανέμορφα πράσσινα μάτια και κατάμαυρα μαλλιά (για μένα ο καλύτερος συνδυασμός), είχε αφαιρέσει την αντιαισθητική σιλικόνη απ' τα χείλη της που είχε τη πρώτη φορά που τη συνάντησα τέλη Μαΐου. Της λέω κάτι λέξεις στη μητρική της γλώσσα που είχα μάθει για να την εντυπωσιάσω , της κάνω δώρο και κάτι σκουλαρικάκια και αμέσως της ζητάω να βγάλουμε φώτο μαζί (το πρακτορείο μου είχε πει ΟΚ αρκεί να είναι ντυμένη) αυτή αρνείται (μου είπε είναι κουρασμένη έχει κοιμηθεί μόνο 2 ώρες) και αντιπροτείνει στο τέλος και μου βγάζει μερικές φωτογραφίες της απ' το συρτάρι να διαλέξω να μου βάλει και αυτόγραφο , πάει να μου πιάσει τη κουβέντα για να μου φάει χρόνο όπως και τη πρώτη φορά που τη συνάντησα. Της λέω θα τα πούμε μετά και πάω βουρ για μπανάκι. Όταν βγήκα της ζήτησα να χρησιμοποιήσω το λάπτοπ της για λίγο και της βάζω κάτι τσόντες με πρωταγωνίστρια τον εαυτό της !!!! Της ζητάω να μου κάνει στριπτιζ και αυτή απλώς βγάζει τα ρούχα της ... αρχισέ λοιπόν το live στο κρεβάττι έπαιζε και η τσόντα στο computer πρώτα την έγλυψα , ισπανικό , τα γλωσσόφιλα δεν είναι και το φόρτε της , πίπα καλή (ζήτησα εγώ με προφυλακτικό) η θέα να σου πέρνει πίπα και να σε κοιτάει με της ματάρες της είναι φοβερή γι αυτό και την είχα ώρα σε αυτή τη στάση πάντως δεν το παίρνει ολόκληρο ούτε είναι αρκετά υγρή (όπως θα έχεται δει κι απ' τις ταινίες της) . Μετά την βάζω σε 69 στάση και την περιποιήθηκα , όταν της έβαλα κωλοδάχτυλο τσίνισε και έτσι ασχολήθηκα με την άλλη της τρύπα (το μουνάκι της είναι στενό) της βάζω λιπαντικό και πρώτα το ένα και μετά και το άλλο δάχτυλο. Είχε κι αυτή ένα gel και όπως μου είπε το πήρε από sex shop που διατηρεί στη Βουδαπέστη. Μετά άρχισε το σεξ και αφού την άλλαξα σε 2-3 στάσεις και η κατάσταση είχε γίνει πιο άγρια από GFE μου το γύρισε σε PSE μου τη κάνει και λέει χύσε με στα βυζιά και τη κοιλιά μου με κούφανε εντελώς , να έφταιγε η ζέστη( σήμερα είχε 39) , το ότι ήταν κουρασμένη δεν ξέρω απλά αποφάσισε να μην γαμηθεί άλλο 20 λεπτά πριν τελειώσει η 1 ώρα. Μετά άρχισε τη κουβέντα για διάφορες βλακείες του στυλ να σου δείξω φώτο τα σκυλάκια μου στο λάπτοπ λες και με ένοιαζε , δείξε μας κοπέλα μου το γατάκι σου οπότε για δεύτερο γύρο ούτε λόγος. Το άλλο συν είναι ότι δεν τη νοιάζουν τα χρήματα δεν σου τα ζητάει (μάλλον έκανα μαλακία που της τα έδωσα όλα στο τέλος αφού κι αυτή δεν ήταν εντάξει).

Πάντως η εμπειρία να γαμάς μια πορνοστάρ τέτοιου βεληνεκούς είναι φοβερή αλλά η συμπεριφορά της σήμερα ήταν απαράδεκτη. Απ΄την εμπειρία μου από τις 2 συνατήσεις δεν είναι value for money.

Για όποιους θέλουν να τη τιμήσουν προσοχή:

1) μην σας φάει το χρόνο με τη κουβέντα ,αν και γνωρίζει μέτρια Αγγλικά και μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τι της λες είναι αρκετά ομιλιτική και

2) έρχεται καύσωνας 41 βαθμοί , ας περιμένουν να πέσει η θερμοκρασία και μετά να πάνε (μέχρι τότε θα έχει γυρίσει Βουδαπέστη βέβαια)

Αααααα και όποιος πάει του χαρίζω το dvd με τις τσόντες της Claudia που ξέχασα στο laptop της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών