Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 2 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για όποιον έχει διαβάσει και την κριτική της Alsu, να πω ότι θα κάνω copy-paste την ίδια εισαγωγή για να υπάρχει σαν αρχείο για κάποιον που θα ενδιαφερθεί στο μέλλον, οπότε για να μην διαβάζετε τα ίδια συνεχίστε από την παράγραφο και κάτω.

Πριν από μέρες που είχα μια συζήτηση στο theard με τον geomix μου «καρφώθηκε» στο μυαλό να πάρω ένα duo.

To τελευταίο μου ήταν αρκετό καιρό πριν με τις πρώην του S.H. Anna και Sandra και το αμέσως προηγούμενο Εlectra Angel & Anzelina Rossman πολλούς μήνες πίσω.

Επειδή πριν γράψω διάβασα την αναφορά του Varnali στο σχετικό theard , να πω πρώτα ότι εγώ δεν είχα πρόβλημα με το πρακτορείο,

στο αρχικό μου sms χθες απάντησαν εντός δευτερολέπτων με λεπτομερή στοιχεία του ξενοδοχείου, προφανώς έχουν έτοιμο το μήνυμα και αλλάζουν μόνο την ημερομηνία και την ώρα.

Δεν ξέρω αν το soon reply είναι δείγμα ότι «βαράνε μύγες» αλλά στα 3 χρόνια που ασχολούμαι με ct ήταν η πιο άμεση απάντηση, δεν είχα προλάβει να αφήσω το κινητό από το χέρι μου.

Ξενοδοχείο μέτριο, το γνωστό πολύ κεντρικό με την εντυπωσιακή είσοδο και τα μικρά δωμάτια, με τα 2 m2 μπάνια.

Να πω εδώ στο Varnali ότι μπορεί να έχασε τον χρόνο του αλλά με την ασυνέπειά τους γλύτωσε τα λεφτά του.

Αν πήγαινε για το duo με λεσβιακό και show δεν παίζει τίποτα απολύτως. Σκεφτόμουν ότι τα δυο τελευταία δίδυμα που πήρα και ανέφερα στην αρχή ήταν αρκετά καλές «φάσεις» αλλά μάλλον τα μάτιαξα και έχουν διαλύσει, εδώ δεν μπορεί να διαλύσει τίποτα γιατί πολύ άπλα δεν υπάρχει καν.

Τα κορίτσια φοβόταν να αγγίξει η μια την άλλη, για τέτοιο πράγμα σας λέω, για να τις φωτογραφίσουν όπως τις βλέπετε πιο πάνω πρέπει να τις απειλούσαν με πιστόλι δεν εξηγείτε αλλιώς….

Εκείνη την στιγμή θυμήθηκα την τελευταίο κριτική του PATHFINDER για το duo του Ladies Tours και ήμουν έτοιμος να την «κάνω»….

Τέλος πάντων μετά από δύσκολη συνεννόηση μια και από αγγλικά «παίζουν» μόνο λίγος σκόρπιες λέξεις από την Gulya, η Alsu μόνο το money ξέρει, συμφωνήσαμε να μοιραστούν το 500αρικο και να πάρω χωριστά από μια ώρα την καθεμιά τους και με κωλαράκι από την Gulya η οποία στην αρχή είπε No, συμφώνησε όμως μόλις είδε ότι ήμουν έτοιμος να φύγω και όπως φαίνεται δεν είχε άλλο ραντεβού μετά οπότε μπορούσε να με δεχτεί στο δωμάτιο της.

Κράτησα πρώτα την Alsu για την «δώσω» τα «χοντρά» μια και η άλλη μου άρεσε περισσότερο και η Gulya πήγε στο δωμάτιο της να με περιμένει.

Μόλις τελείωσα από την Alsu χτυπώ την πόρτα της Gulya. Με υποδέχτηκε όπως ήταν ντυμένη και πριν μια ώρα στην αρχική μας γνωριμία στο άλλο δωμάτιο.

Φορούσε ακριβώς τα ίδια ρούχα της πρώτης φωτογραφίας πιο πάνω, καρό φουστίτσα πάρα πολύ μίνι, αυτό το κάτι ανάμεσα σε σουτιέν και μπλουζάκι λευκό με σήμα ένα κόκκινο μήλο στο σημείο του στήθους, τις λευκές κάλτσες, λευκό string και κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Πιτσιρίκα και αυτή γύρω στα 20, οι φωτογραφίες πιο πάνω είναι πρόσφατες, καλούτσικο πρόσωπο όχι όμως γλυκό, λίγο ψυχρό και συνηθισμένο ρωσίδας.

Είναι λίγο πιο αδύνατη από τις φωτογραφίες, πολύ λεπτή μέση με ένα piercing στον αφαλό, μικρά φυσικά βυζάκια, μικρό κωλαράκι.

Μόλις ξάπλωσα ξεκίνησε να με γλύφει από τον λαιμό, πήγα να την φιλήσω «πάπαλα» σφραγισμένο στόμα, άντε λέω γλύφε προς τα κάτω, συνέχισε με το στήθος μου μέχρι να φτάσει στο «εργαλείο» μου, καλή πίπα χωρίς χέρια αλλά χρειάστηκε την παρότρυνση μου για να γλείψει και λίγο παρακάτω.

Αυτή δεν έκανε κίνηση για «προφυλακτικό», την άφησα αρκετή ώρα να γλείφει μέχρι να την κάνω νόημα ότι ηγκικεν η ώρα.

Το έβαλε, λιπαντικό και «καβάλα». Χουφτώνω τα μικρά βυζάκια, πάω να την φιλήσω, μόνο με κλειστό στόμα φιλά, άντε λέω αφού δεν φιλάς τράβα όρθια μπρος τον καθρέπτη.

Μετά από λίγο στα τέσσερα και παίρνω το λιπαντικό για ετοιμάσω την πίσω τρυπούλα της, που ήταν πολύ σφικτή.

Αρκετή ώρα την «δούλευα» με το δάχτυλο πριν της τον βάλω.

Ζορίστηκε αρκετά, hard…big… έλεγε, τι να σε κάνω λέω ας έκανες λεσβιακό, what ? λέει.

Τώρα λέω τελειώνω και έρχομαι στο στοματάκι σου, κάτι που έγινε μετά από λίγο.

Το ίδιο περίπου συμπέρασμα και για αυτή, μετριότητα ειδικά για το 300€ που ζητά και αυτή για την ώρα χωρίς το anal, με δυο λόγια:

Πιτσιρίκα καλούτσικης εμφάνισης με μέτριο service και συμμετοχή.

Όποιος γράφει μια κριτική είναι σαν να κάνει μια νεκροψία: ασφαλέστατη μεν, πλην όμως άχρηστη για αυτόν μια και γίνετε όταν όλα τελείωσαν το γράφει για να βοηθηθεί κάποιος άλλος , και το γράφω για οποιονδήποτε έχει την απορία γιατί ο φίλος που μου πρότεινε την Trinity μου λέει σήμερα τι κάθισες και έγραψες νομίζεις ότι ενδιαφέρει κανέναν, εδώ έγραψες πριν πόσο καιρό για την χάλια εμφάνιση της Victoria και έχει από εκεί και πέρα ένα σωρό κριτικές, με τίτλους, χάλια, απαράδεκτη, συνταξιούχος πουτάνα...κ.λ.π.

Ασφαλώς και δεν διεκδικώ το αλάθητο ούτε βέβαια αυτά που γράφω είναι δεσμευτικά για τους άλλους, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα και εγώ αν μου «γυαλίσει»κάποια πάω να δω τι «παίζει» ιδίοις όμασι, πάντως αν ενδιαφέρεστε αποκλειστικά για το duo δεν «παίζει» με τίποτα….

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών