Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 4 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Με δύο λέξεις : ένα νεαρό γελαστό κορίτσι από την Εσθονία με ένα πολύ όμορφο πρόσωπο και ένα (πάρα) πολύ λεπτό κορμί μοντέλου. Πρόθυμη, GFE, ευχάριστη στην παρέα, στο παιχνίδι θέλει καθοδήγηση, αλλά το κατέχει.

Στην αναλυτική κριτική τώρα : Το πρακτορείο όπως πάντα πολύ καλό και εύκολο στη συνεννόηση. Ξενοδοχείο πολύ καλό κεντρικό, δωμάτιο απλά καλό, αλλά με καλό (όχι μαλακό) στρώμα, άρα για τι δουλειά μας εξαιρετικό. Στα μείον ότι στην κοπέλα δεν αρέσει το air-condition οπότε ψηλό-έσκασα και ίδρωσα (αυτή πάντως όχι) και είχε και αρκετό θόρυβο από το ανοικτό παράθυρο (ελπίζω να μην ήμασταν και θέαμα στους απέναντι).

Η κοπέλα είναι νέα (22 ετών) σχετικά ψηλή (1.70 και κάτι), και πάρα πολύ λεπτή. Θα έλεγα ότι είναι ακριβώς όπως στις φωτό. Είναι απόλυτα φυσική χωρίς προσθήκες, τρυπήματα, tattoo κλπ και αυτό εμένα μου αρέσει πολύ. Έχει όμορφο & γλυκό πρόσωπο με λεπτά χείλια και μακριά ίσια ξανθά μαλλιά. Στήθος μικρό με ωραίες θηλές. Είναι πολύ λεπτή για τα γούστα μου. Μου είπε είναι 47 κιλά, και έτσι πρέπει να είναι γιατί άνετα μετράς όλες τις πλευρές της. Λόγω λεπτού κορμιού δίνει την αίσθηση του minion, αν και σαφώς έχει καλό ύψος. Το θετικό του μικρού βάρους είναι ότι πρακτικά την κάνεις ότι θέλεις (σε μια φάση την έκανα βόλτα στο δωμάτιο στα χέρια). Είναι μαυρισμένη, solarium μάλλον, αν και μου έλεγε ότι είχε πολύ ήλιο πρόσφατα στο Ταλλίν. Τα αγγλικά της είναι αρκετά καλά, και κάναμε καλή παρέα συζητώντας στα διαλείμματα.

Τώρα από υπηρεσίες θα έλεγα καλές και με προοπτική. Είναι για soft καταστάσεις, φιλά αρκετά καλά και γλύφει μέτρια και απαλά. Κάτω ήταν φρεσκοξυρισμένη και πολύ καθαρή. Όμως στην πράξη βάζει λιπαντικό και αυτό χαλάει λίγο την κατάσταση. Πάντως μετά από την απαραίτητη καθοδήγηση για τα oral (στα συν ότι είναι πολύ δεκτική και ακούει) μπήκε καλά στο παιχνίδι και βελτιώθηκε αρκετά με σχετικά καλό deep και πολύ καλό γλείψιμο στα μπαλάκια. Επίσης είναι δεκτική στα χάδια παντού και μπορείς να τελειώσεις όπως και όπου θες …όπως στο όμορφο προσωπάκι της (και η κοπέλα πάντα με το χαμόγελο παρακαλώ!). Επίσης δείχνει να συμμετέχει και να ευχαριστιέται αυτό που κάνει. Πάντως στο τέλος μου έμεινε μια απορία : εφόσον όλες τις τέχνες του επαγγέλματος τις κατέχει και είναι και αρκετά έμπειρη (από τα τόσα reviews) γιατί δεν παίρνει εξαρχής πρωτοβουλίες και περιμένει από τον πελάτη να την καθοδηγήσει; Πιστεύω αν το έκανε θα κέρδιζε πολύ σε εντυπώσεις, γιατί στην πορεία είναι αρκετά καλή στο έργο.

Λόγω προηγούμενης πρόσφατης εμπειρίας με την φίλη της Vanessa (που μαζί και με την Paris) είναι μαζί πάλι στο tour, και σχόλιων από συναγωνιστές θα έλεγα ότι πήρα κάτι λιγότερο από αυτό που περίμενα. Δεν εντυπωσιάστηκα από την ομορφιά της (λόγω του ότι παρά-είναι λεπτή, είναι όμως μοντέλο) και από το γεγονός ότι δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες. Όμως η κοπέλα συμμετείχε αρκετά καλά, και ήταν σε όλα πρόθυμη και χαμογελαστή. Να επισημάνω ότι έχει εξαιρετική και πραγματικά σπάνια θέα από πίσω (στο doggy) και είναι ακριβώς όπως στην 1η φωτό. Πρόκειται για θεσπέσια στάση που τίμησα αρκετά, με θέα τις υπέροχες τρυπούλες της.

Συνολικά η κοπέλα είναι αρκετά καλή (αν και όχι top) και περνάς ευχάριστα… Σαφώς είναι πάνω από το μέσο όρο, και πιστεύω ότι με λίγη βελτίωση (φροντιστήριο από τις φίλες της) και λίγο φαγητό μπορεί να γίνει top.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών