Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 4 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το πρακτορείο μια απ' τα ίδια συναγωνιστές: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!! Έκλεισα την κοπέλα από το site με email το Σαββατο, αλλά απ' ότι κατάλαβα ούτε που τα βλέπουν... Στέλνω sms την Κυριακή να ρωτήσω γιατί δεν είχα επιβεβαίωση και έσπευσαν να μου δώσουν ραντεβού. Επομένως μόνο sms δουλεύει!

Το ξενοδοχείο άψογο.

Συμφωνώ ότι η κοπέλα είναι μια κούκλα και την αδικούν οι φωτογραφίες της. Της το είπα να τις αλλάξει αμέσως! Δυστυχώς η χημεία μας δε δούλεψε και πολύ καλά, πιθανώς γιατί την ...ξύπνησαν απότομα για να με δεχτεί το απόγευμα της Κυριακής, ή πιθανώς γιατί έφταιγα εγώ. Νοθρά πράγματα, λίγο "υπηρεσιακή" και επαγγελματίας στη συμπεριφορά της, δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση για συμμετοχή, παρότι δεν είπε όχι σε τίποτα. Καλή πίπα, καλή στην ιππασία, άψογη στα τέσσερα, αλλά θα ήθελα να τη δω ακόμα μια φορά σε καλύτερη φόρμα(κι εγώ, αλλά κι αυτή) με μεγαλύτερη συμμετοχή της. Τη συστήνω σαν κορμί (στήθος 3+ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΟ και μην ακούσω το αντίθετο) και σαν γενική συμπεριφορά, θεωρώ απ' τα καλύτερα σε εμφάνιση και πιο ήρεμα μωρά που είδα. Η ηρεμία βέβαια για αυτούς που γουστάρουν gfe είναι καλή, αλλά όχι για πιο άγρια πράγματα. Ένα ball (δεν ζήτησα εγώ δεύτερο), τα πήρε χωρίς αντίρρηση μέχρι τελευταία σταγόνα. Θα την ξαναδώ και θα αναφέρω σχετικά!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 21, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών