Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 14 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Δύο ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν να τον ακουμπήσω στη μικρά. Η εμφάνιση και η ελπίδα ότι θα αντέξει λόγω ηλικίας και χαλαρού προγράμματος που είχε, ένα γερό σφυροκόπημα μια και δεν μου βγαίνουν εύκολα αγαπούλες με τις τάνες.

Πρακτορείο άμεσης εξυπηρέτησης (απάντηση σε 10 sec!) και ραντεβουδάκι στο ξενοδοχείο-σπίτι μας ύστερα από μερικές ωρίτσες.

Μόλις άνοιξε η πόρτα εμφανίζεται ο πιπίναρος που όλοι έχουμε δει στις φωτό με τη διαφορά ότι έχει πιο γλυκό προσωπάκι στη πραγματικότητα (στις φωτό μου βγάζει λίγο σκυλέ..), ενώ το κωλαράκι της είναι λίγο υπερμεγέθες σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα. Γενικά όμως είναι κούκλα!

Στην ουσία τώρα. Πίπα ρηχή έως πολύ ρηχή με χέρι, μηδενική ενασχόληση με τις μπάλες και γενικά δεν το κατέχει καθόλου το γλειφιτζούρι. Καυλώνω μόνο και μόνο από τις ματάρες της την στήνω στα τέσσερα και αδιαμαρτύρητα δέχεται τη πρώτη κατάθεση. Μέτρια πράματα.. Ύστερα από ντουζάκι έρχεται το υπερθέαμα! Πίπα απλά για το σήκωμα και ξέσκισμα με όλη μου τη δύναμη σε ιεραποστολική στάση για να θυμάμαι το μούναρο που γάμησα. Η μικρή όχι μόνο δε δυσανασχέτησε από το σφυροκόπημα αλλά επίτέλους άρχισε να το ευχαριστιέται και με μια μικρή χείρα βοηθείας έφτασε σε οργασμό (μάλλον αληθινός αφού δεν την έχει την προσποίηση). Ξεκούραση και ενώ πίστεψα ότι θα είχαμε μια ωραία καυλοσυνέχεια, μου αρχίζει χαδάκια και φιλάκια αρνούμενη όμως να ριχτεί στη μάχη παρ'ολο που είχαμε μπροστά μας άλλα 40 λεπτα. Σηκώνομαι λοιπόν, της βάζω τον Στρατηγό στο στόμα της και κάπου εκεί ξεκίνησε η αγγαρεία για τη μικρή που με ξενέρωσε και μου άφησε μία πικρή γεύση στο τέλος..

Συμπέρασμα, όποιος έχει απωθημένο που δεν γάμησε τη ξανθιά μουνάρα του σχολείου του να σπεύσει για μια ωρίτσα αυστηρά, να καταθέσει και μετά πάμε για άλλα..

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 06, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Josex
Μέγας
Εγγραφή:
17 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
34
Likes:
3.813
Πόντοι:
4.365
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού