Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 16 10
Citytours
21395
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
H κοπελα ομολογουμενος ποιο ομορφη απο τις φωτογραφιες εαν εξαιρεσει κανεις τα απαραδεκτα φρυδια τατουαζ που θυμιζουν μασκαρα τις αποκριες και τα ολιγα σπυρακια στο προσωπο εχει πολυ ομορφο σωμα γυμνασμενο και γλυκα ματακια.Στις υπηρεσιες τωρα μας τα χαλασε και μαλιστα παρα πολυ ενω φαινοταν πολλα υποσχομενη, στην πιπα καθε φορα που τον εγλυφε ειχε και μια μαντιλα και σκουπιζε το πουτσοκεφαλο την ρωτησα τι κανει εκει και μου λεει οτι ειχαν μεινει καποια νερα απο το ντους που ειχα κανει και της χαλαγαν την γευση..Με εστειλε τελειως της ζητησα να το σταματησει μα αυτη το χαβα της ειπα να μην δωσω σημασια και ετσι την εστησα στα 4 η κοπελα εντελως ατονη με σχεδον μηδενικη συμμετοχη που κοντεψε να μου πεσει αφου δεν μπορουσε να με φτιαξει εκεινη της σκαω χαστουκια στα κωλομαγουλα γιατι μου αρεσουν και αυτη γυρναει στραβωμενη και κατι μου λεει στην μητρικη της γλωσσα,οταν την ρωτησα τι ειπε αρχιζε να με βριζει στα αγγλικα τετοιο βρωμοστομα ουτε νταλικερης ειλικρινα απαραδεκτη συμπεριφορα εαν υπηρχε βαθμολογια -20 για την συμπεριφορα της θα την ειχε παρει ανετα.Τελικα εφυγα τσαντισμενος χωρις να της πω κουβεντα.Aπαραδεκτο service απαραδεκτη συμπεριφορα
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 16, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών