Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 4 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Είναι η πρώτη μου κριτική και η πρώτη κοπέλα που έκλεισα μέσω διαδικτύου.Καταρχήν το πρακτορείο πολύ καλό!!!.Γρήγορη ανταπόκριση στα μνμτα μου(σε 10 λεπτά έγινε η συνενόηση) και αποστολή αμέσως το όνομα του ξεχοδοχείου το οποίο ήταν επίσης πολύ μεγάλο και 5 αστέρων.Στην υποδοχή του ξενοδοχείου όλα καλά.Δέν μου ζήτησαν ταυτότητα και ήταν πολύ διακριτικοί.Δέν το περίμενα...Ανεβαίνω στο δωμάτιο τώρα και χτυπάω το κουδούνι και βλέπω την Kimmy.Είναι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες και μπορεί και λίγο καλύτερη.Με υποδέχτηκε ψυχρά και πολύ αμήχανα σάν να ήταν κανα 15 χρονο κορίτσι.Μπήκα αμέσως για ντούζ και μόλις τελείωσα μπήκε και αυτή.Μετά ήρθε στο κρεβάτι δίπλα μου και περίμενε....Καμία πρωτοβουλία...Μέχρι και για πίπα εγώ της είπα''να τον βάλει στο στόμα της''.Γενικώς βαριόταν μέχρι που βαρέθηκα και γω.Συνεχίσαμε με 69 στάση,ωραίο το 'γατάκι' της καθαρό και μυρωδάτο.Ωραία σούφρα από πίσω καλοδουλεμένη...Μετά το σέξ με ρώτησε αν ήθελα μασάζ και με πασάλειψε με ένα λάδι.Φιλιά στο στόμα δέν έπεσαν.Δέν το πρότεινα εγώ αλλά και αυτή δέν μου έδωσε και απορώ...Αυτά τα λίγα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 15, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
225
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών