Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 5 10
Citytours
7801
Γενική βαθμολογία
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Κανονικά ήθελα να κλείσω την Mya την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δυστυχώς κάτι μου έτυχε και με πήγε πίσω.Βλέποντας λοιπόν τις καινούργιες αφίξεις και μιας και είχα μαζευτει πολύ υγρό πυρ και μιας και είχα παρατηρήσει παλαιότερα την Κριζτίνα και μου έκανε κλικ σαν εμφάνιση είπα να το αποτολμήσω.Υπήρχε και μια θετική κριτική και με προδιέθεσε θετικά!Δεν είχα βέβαια τίποτα τρελές απαιτήσεις αλλά είχα ελπίδες οτι θα περάσω αν μη τι άλλο καλά.Φτάνω λοιπόν στο ξενοδοχείο και χτυπάω το κουδουνάκι.Μπαίνω μέσα στο δωμάτιο λοιπόν και βλέπω μια κοπελάρα ψηλή και χυμώδης.Και πριν προλάβω να σκεφτώ "ωραία" μου κάνει την πρώτη παρατήρηση γιατί λέει χτύπησα το κουδούνι και δεν χτύπησα την πόρτα.Λέω συγνώμη αλλά αισθάνομαι μια ψύχρα απο μέρους της.Θα την ζεστάνω με την κουβεντούλα σκέφτομαι.Της δίνω χειραψία και της λέω τ'όνομά μου.Και τι γυρίζει και μου λέει!!!"You don't have to tell me your name".Επειδή είχε ζέστη μπαίνω κατευθείαν για ντουζάκι και της λέω να περιμένει και θα τα πούμε μόλις βγει.Μου δίνει μια μικρή πετσέτα(δεν είχε άλλη).Βγαίνω απο το μπάνιο,έχοντας πλύνει δόντια και βάζοντας αποσμητικά και την βλέπω να με περιμένει στο κρεβάτι ολόγυμνη.Κάθομαι δίπλα της και πάω να την χαιδέψω στο μάγουλο.Σκέφτομαι ν'αρχίσω χαλάρα με χαδάκια αλλά ασυναίσθητα ίσως τραβιέται.Της λέω να συζητησουμε τι ακριβώς θέλω,τι μου αρέσει,τι δεν μου αρέσει και μου λέει δεν χρειάζεται θα τα βρούμε στην πορεία.Ε,λέω κι εγώ θα είναι δεκτική και πρόθυμη αφού δεν θέλει να μάθει λεπτομέρειες.Ούτως ή άλλως δεν έχω τίποτα εξεζητημένα γούστα,απλά γουστάρω πολύ τα γλωσσόφιλα και δίνω παραπάνω έμφαση εκεί.Της το λέω anyway για να ξέρει κι αυτή.Αρχίζουμε τα χαμουρέματα και έχω δίπλα μου μια άψυχη κούκλα.Της λέω να συμμετάσχει περισσότερο,ο.κ. μου λέει.Αρχίζει τα ψευτοχάδια.Της πιάνω το στήθος και πριν προλάβω να το ακουμπήσω μου λέει να μην το κάνω δυνατά γιατί την πονάει.Τα βυζιά της είναι ωραία και μεγάλα αλλά σιλικόνες.Είμαι gentle λοιπόν.Πάω να την φιλήσω με γλώσσα και έχει καταπιεί την γλώσσα της!!!Της λέω να χρησιμοποιεί κι αυτή την γλώσσα "dfk you know"? και μου λέει Ι know I am using my tongue!!Μετά μου λέει οτι δεν την βολεύει η στάση να είναι από πάνω γιατί δεν θέλει να πιέζει το στήθος της πάνω μου,δεν την βολεύει να είμαι απο πάνω της γιατί πνίγεται.Πάμε πλάγια λοιπόν.Κάνω απεγνωσμένες απόποιρες να βρω ίχνη της γλώσσας της αλλά ξέρει να την κρύβει καλά.Αρχίζω να τρίβομαι πάνω της και αρχίζει σιγά-σιγά να μεγαλώνει και να σκληραίνει ο Γιαννούκος και τι κάνει η γκόμενα.Πιάνει ένα τηλεχειριστήριο και βάζει μουσική.Τι κάνεις λέω γεμάτος απορία και μου λέει οτι δεν θέλει να ακουγόμαστε στο χωλ και βάζει μουσική.Μετά απο όλα αυτά εγώ τι να πω.Τα σχόλια δικά σας.Διάλεξα να τα εξιστορίσω λιγάκι αναλυτικά ακριβώς όπως έγιναν για να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.Δεν θέλω να κάνω προσωπικές κρίσεις.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 08, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών