Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 11 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αρχικά ήμουν διστακτικός στο να πάω ή όχι, μιας και ήμουν πολύ κουρασμένος όλη μέρα, αλλά μόλις μου άνοιξε την πόρτα και την είδα συνήλθα αμέσως!!! Η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη με γλυκό πρόσωπο και ωραία μάτια, καμία σχέση με τις photos, πολύ πιο γλυκιά.

Ξεκίνησα με ένα μπανάκι και στη συνέχεια μετά τα πρώτα γλωσσόφιλα, έσκυψε και ξεκίνησε μια αργή, βαθιά και συνεχώς αυξανόμενη σε ένταση πίπα. Τελείωσα στο στόμα της, πήγαμε για ξέπλυμα και στη συνέχεια αράξαμε στο κρεβάτι για κουβεντούλα. Μετά από κανά τέταρτο, αρχίσαμε πάλι τα γλωσσόφιλα και στη συνέχεια πάλι πίπα, 69, ξανά πίπα και μετά ανέβηκα από πάνω και άρχισε το πήδημα. Αρκετά καλή, ήξερε να κάνει πολύ καλά αυτό που έπρεπε και πολύ εκφραστική (έκανε σαν να της άρεσε πολύ αυτό που έκανε!!). Μετά ξανά πίπα μέχρι το τέλος και μετά ξέπλυμα και καληνύχτα.

Σε γενικές γραμμές μια καλή περίπτωση για όσους γουστάρουν πιπινάκι, στα μείων θα πω και εγώ το σιλικονάτο στήθος, το οποίο δεν πολυδένει με το υπόλοιπο σώμα.. Καλύτερα όποιος έχει το χρόνο και τα φράγκα πάντως να κλείσει 2ωρο..

Συνολική τιμή: 250euro + 50euro CIM

Αυτά από μένα ;)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 07, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου