Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 16 10
Citytours
21925
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Θα παραλλάξω λίγο τον τίτλο του mad_max. Εγώ την βρήκα ιππεύσιμη. Είναι ένα κορίτσι που δεν έχει ούτε το GFE ούτε το PSA. Δεν είναι καλή ούτε στο ένα ούτε στο άλλο...Παρόλα αυτά έχει μια προστυχόφατσα-καβλόφατσα και μια τέτοια συμπεριφορά που θέλεις να την σκίσεις άγρια για να την εκδικηθείς.Σαν να την μισείς ένα πράγμα...
Το πρόσωπο της χωρίς επαγγελματικό μακιγιάζ είναι αρκετά άγριο.Το σώμα της όπως δείχνει στις φώτο με μικρούτσικο και λίγο χαλαρό στήθος.Έχει κάτι μικρούς λευκούς λεκέδες στο μελαχροινό δέρμα της.
Στο στοματικό έχει καλές δεξιότητες νομίζω στο ρεπερτόριο της αλλά δείχνει κάπως αγχωμένη στο να προχωρήσουμε παρακάτω. Μετά από αυτό και επειδή είναι καβλωτική σαν γυναίκα, το σεξ μαζί της είναι καλό επειδή σου βγάζει μίσος όπως είπα και όχι λόγω της τόσο καλής δικής της συμμετόχης.
Δεν είναι κακή επιλογή να πάει κανείς και ίσως κι εγώ να την ξαναεπισκεφτώ αν έχω τα νεύρα μου για να ξεσπάσω...
Το πρόσωπο της χωρίς επαγγελματικό μακιγιάζ είναι αρκετά άγριο.Το σώμα της όπως δείχνει στις φώτο με μικρούτσικο και λίγο χαλαρό στήθος.Έχει κάτι μικρούς λευκούς λεκέδες στο μελαχροινό δέρμα της.
Στο στοματικό έχει καλές δεξιότητες νομίζω στο ρεπερτόριο της αλλά δείχνει κάπως αγχωμένη στο να προχωρήσουμε παρακάτω. Μετά από αυτό και επειδή είναι καβλωτική σαν γυναίκα, το σεξ μαζί της είναι καλό επειδή σου βγάζει μίσος όπως είπα και όχι λόγω της τόσο καλής δικής της συμμετόχης.
Δεν είναι κακή επιλογή να πάει κανείς και ίσως κι εγώ να την ξαναεπισκεφτώ αν έχω τα νεύρα μου για να ξεσπάσω...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 07, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών