Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση με την Petra στις 29-5-09. Από την παρατήρηση των φωτογραφιών της κατάλαβα ότι αυτή η γυναίκα θα μου αρέσει πολύ, γιατί πληρεί τις σωματικές προδιαγραφές που με ικανοποιούν.

Και όντως, δεν έπεσα έξω. Από την πρώτη ματιά που της έριξα, όταν μου άνοιξε, είδα μία ψηλή, πολύ όμορφη κοπέλα, με υπέροχο και γλυκό πρόσωπο και μάτια, με λεπτό και συμμετρικό σώμα, και απέκτησα αμέσως πολύ καλή διάθεση.

Η συμπεριφορά της πολύ καλή, και η συμμετοχή της στο σεξ επίσης, χωρίς περιττές υπερβολές και προσποιήσεις. Γλυκά και όμορφα φιλιά, υπέροχα σχηματισμένο και πανέμορφο γατάκι, το οποίο περιποιήθηκα δεόντως τρώγοντάς το για πολλή ώρα, όντας τεράστια αδυναμία μου αυτή η συγκεκριμένη πράξη.

Οι δύο ώρες πέρασαν μάλλον γρήγορα και σίγουρα θα ήθελα άλλη μία για να ικανοποιηθώ ακόμη περισσότερο. Μπορεί για την συγκεκριμένη κοπέλα τα 500 Ευρώ για ένα δίωρο να φαντάζουν κάπως πολλά, αλλά πιστεύω ότι σε κάποιον που αρέσει ο συγκεκριμένος τύπος κοπέλας, θα περάσει πολύ καλά, δεν θα κλάψει τα λεφτά του και δεν θα απογοητευτεί.

Εγώ πάντως σίγουρα πέρασα πολύ καλά με μία κοπέλα που ευθύς εξ αρχής μου άρεσε και πήγα ευθύς εξ αρχής με θετική διάθεση απέναντί της. :-)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 29, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών