Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 4 10
Citytours
6434
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Λοιπόν φίλοι συναγωνιστές,καταρχάς καλησπέρα.Ήταν το πρώτο μου city-tour και τελείωσε πριν λίγο.Δυστυχώς δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω συχνά και μετά απο την ξεέρα που τράβηξα ίσως και να μην το ξανακάνω γιατί τα λεφτά τα κλαίω με μαύρο δάκρυ!!!Μείνετε μακρυά απο την κοπελίτσα μπάς και καταλάβει οτι κακώς είναι στο επάγγελμα και τα παρατήσει.Και σε μας και στον εαυτό της χάρη θα κάνει.Η κοπελίτσα είναι πάρα πολύ όμορφη.Πραγματικό κουκλάκι.Στις φωτογραφίες είναι αγνώριστη.Στην πραγματικότητα είναι πραγματικό αστέρι.Πολύ γλυκειά και σέξυ.Μόλις μπήκα στο δωμάτιο πραγματικά ενθουσιάστηκα γιατί είχα κάποιες επιφυλάξεις.Ωραίο στητό φυσικό στήθος φυσιολογικού μεγέθους,άπαιχτο κωλαράκι και καλοσχηματισμένα γραμμωμένα πόδια.Οι γάμπες της είναι όνειρο και η επιδερμίδα βελούδο.Καθαρή και με υπέροχη μυρωδιά.Και ένας άγγελος στο πρόσωπο με μαλακά χειλάκια και αφράτα στρογγυλά μαγουλάκια.Κι εγώ δεν είμαι τύπος που πιέζει καταστάσεις ή θέλει άγρια και σκληρά πράγματα.Στην αρχή της έπιασα την συζήτηση και ήταν πρόσχαρη και γελούσε με τ'αστεία μου,αλλά το θέμα της επικοινωνίας ήταν μεγάλο μείον.Η κοπέλα δεν ξέρει σχεδόν καθόλου αγγλικά.Το προσπαθεί με το λεξικό αλλά δεν μπορείς να συνεννοηθεία μαζί της ούτε για τα βασικά του σεξ.Τέλος πάντων ξεκινάμε και τρώω την μία ήττα μετά την άλλη.Καθόταν ασάλευτη σαν πλαστική κούκλα.Εντάξει λέω,έχει άγχος,πιτσιρικάκι είναι, θα την βοηθήσω εγώ.Της έλεγα ωραία κι ευγενικά να συμμετάσχει περισσότερο, να με αγκαλιάσει να με φιλήσει.Αρχισε τις σπαστικές αμήχανες κινήσεις,τα ψευτοχάδια και δεν ήξερε καν να τοποθετήσει το σώμα της σωστά!!!Σε κάποια φάση αισθάνθηκα σα να της μαθαίνω ποδήλατο.Προσπάθησε στα πέντε λεπτά να μου βάλει προφυλακτικό και με ώθησε να πάμε σε στάση που την βόλευε.Της είπα να χαλαρώσει και να μην φοβάται κι οτι δεν πρόκειται να κάνω κάτι που την φέρνει σε δύσκολη θέση.Σε κάποια φάση κι ενώ έπαιζα με το στήθος της,μου απώθησε τα χέρια και ορκίζομαι οτι ήμουν πολύ gentle και καθόλου rough!Στα φιλιά ήταν τραγική!Δίνω μεγάλη σημασία στο γλωσσόφιλο και είναι κάτι που μου αρέσει πολύ να κάνω.Αλλά κι εκεί έκανα ταχύρυθμα φροντιστήρια.Μου έδινε μάγουλο,γλώσσα ούτε για δείγμα και απλά καθόταν και με άφηνε να της δίνω που και που κάνα πεταχτό φιλάκι στα χείλια.Προσπάθησα να της δώσω να καταλάβει τι σημαίνει να φιλάς και τι θέλω να κάνει αλλά δεν πολυκαταλάβαινε ή δεν ήθελε να καταλάβει.Και να φανταστείτε οτι είμαι 33 και αρκετά εμφανίσιμος.Που να παέι με κάναν πιο ηλικιωμένο συναγωνιστή!!!Κάηκε ο άνθρωπος!Πάνω που φτιαχνόμουν και πήγαινα να διεισδύσω,μου ασκούσε πίεση με τα πόδια της και μου έπιανε το εργταλείο και πήγαινε να μου τον βάλει αυτή.Της είπα ευγενικά να το αφήσει σε μένα και να μην φοβάται,αλλά μόλις πήγα να "μπω" ξανά μετά απο λίγα χαμουρέματα για να μου ξανασηκωθεί,πάλι μου τον έπιανε,με απωθούσε κλπ κλπ.Αυτό έγινε 4 φορές,ώσπου ξενέρωσα άγρια και σηκώθηκα και πήγα στο μπάνιο.Ημουν πολύ νευριασμένος και το κατάλαβε και άρχισε τα "I' m sorry baby".Δεν την αποπήρα αλλα της είπα ορθά κοφτά οτι αν δεν μπορεί να την κάνει αυτή την δουλειά τότε να σταματήσει.Δεδομένου οτι ήμουν ο πρώτος καθώς είχε φτάσει στις 18:00 ώρα το απόγευμα,δεν διακιολογείται.Ούτε κουρασμένη ήταν ούτε έπεσε σε κάναν δύστροπο που να την ξενέρωσε.Δεν είχε άλλον μετά απο μένα κι επέμεινε να μείνω λίγο ακόμα αλλά δεν ήθελα να την βλέπω.Μου προκάλεσε θλίψη το όλο σκηνικό.Μια τόσο όμορφη και γλυκειά κοπέλα να είναι τόσο ψυχρή και άχαρη!Κρίμα.Η κοπελίτσα δεν είναι κακιά αλλά έχει να μάθει πολλά ακόμα,όχι για να φτάσει σε κάποιο επίπεδο αλλά για να πάει στην πρώτη ακόμα.Καλύτερα να βρει κάνα παληκαράκι να την ερωτευτεί και να μην ταλαιπωριέται κι η ίδια και να μην ταλαιπωρεί κι εμάς.Κρίμα την ομορφιά της πάντως γιατί η κοπέλα είναι πραγματικό μπιμπελό και δεν υπερβάλλω.Συγνώμη που μακρυγόρησα αλλά μιας και δεν γράφω συχνά εδώ μέσα,σήμερα έβγαλα τ'απωθημένα μου!Μακρυά αδέρφια!Εγώ την πάτησα.Μην σας συμβεί κιεσάς!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 24, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
225
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών