Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το παραδέχομαι, με παρέσυρε ο Tsopanis πιο κάτω με την κριτική του και είπα να ξαναδώ το έργο “Crystal”, μήπως και την 1η φορά ήμουν απρόσεχτος. Οι εντυπώσεις μου είναι όμως οι ίδιες : Κούκλα μεν, ερασιτέχνης για CT, δεν δηλαδή. Μάλλον επαναλαμβάνομαι αλλά τα ξαναγράφω :

Πρακτορείο καλό (απάντησαν στο πρώτο SMS μετά από μιάμιση ώρα, αλλά μετά όλα καλά). Ο Μισέλ έχει αναλάβει πλέον την αντιπροσώπευση της κοπέλας. Για όσους ενδιαφέρονται η Crystal υπάρχει πλέον και στο γνωστό site του Μισέλ (carmen2alina...) με πολύ καλές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (~1M) που είναι και πραγματικές. Εκτιμώ ότι δεν έχουν καθόλου επεξεργασία και η κοπέλα είναι 100% αυτό που βλέπεις. Ξενοδοχείο το γνωστό και αρκετά καλό.

Η κοπέλα έχει ίσως το ομορφότερο πρόσωπο από κοπέλα της κατηγορίας που μου έχει τύχη. Είναι πολύ καθαρό και γλυκό, barbie πραγματική. Στα συν το σύνολο μαλλιά, μάτια, μακιγιάζ και ο μακρύς λαιμός που είναι το καθένα στην κατηγορία εξαιρετικά. Είμαι σίγουρος ότι όποιος συναγωνιστής και να την δει αμέσως θα ενθουσιαστεί, είναι ελάχιστες οι κοπέλες με τέτοιο όμορφο κεφάλι (στο σύνολο). Σώμα πολύ ψηλό, λεπτό, όμορφο, με μικρό στήθος (υπαρκτό πάντως) αλλά με μικρές και επίπεδες θηλές. Το ύψος της είναι απίστευτο!!! Εγώ είμαι 1.82 και ήμασταν στα ίσια. Συναγωνιστές εγώ πάντως δεν τις πολυ-καταφέρνω τόσο μεγαλόσωμες κοπέλες. Δηλαδή δεν κουμαντάρονται εύκολα στο κρεβάτι. Υπήρχαν κάποιες αστείες σκηνές όπου κυριολεκτικά "μπλέξαμε τα μπούτια μας" (δεν βολεύουν και αυτά τα πολύ μαλακά κρεβάτια ξενοδοχείου). Προτιμώ τις πιο εύκολες / βολικές καταστάσεις με σωματότυπα πιο βολικά (1.60-1.70) για μένα. Αγγλικά αρκετά καλά, συζητήσαμε για περίπου ένα τέταρτο, είναι καλό κορίτσι (μάλλον αθώο θα έλεγα). Μου έλεγε ότι γενικά έχει δουλειά (πως να μην έχει με τέτοιο πρόσωπο & σώμα) και δεν παραπονιόταν, γενικά είναι ευχάριστη παρέα.

Τώρα από υπηρεσίες & συμπεριφορά μια από τα ίδια. Πρόθυμη και ευχάριστη, αλλά... ερασιτέχνης. Πρωτοβουλίες μηδέν. Φιλιά ρηχά, ρομαντικά και αργά, άντε να πούμε ότι την πιάνει τη βάση. Στοματικό πολύ μέτριο, με πολύ χαλαρό ρυθμό και ρηχό, για deep κλπ ξεχάστε το, κάτω από τη βάση δηλαδή. Στο κανονικό παιχνίδι δείχνει να συμμετέχει και προσπαθεί, αλλά πως να το κάνω καλά το "θηρίο" όταν αυτό δεν παίρνει το πάνω χέρι και πρέπει να τα κάνω εγώ όλα; Εκτιμώ ότι τις αρέσει περισσότερο στα τέσσερα (από τις εκφράσεις της). Τα τελειώματα όλα στο λαιμό / στήθος γιατί (σε αντίθεση με τον Τσοπάνη) το βρίσκω ιεροσυλία να "λερώσω" ένα τέτοιο πρόσωπο-καλλιτέχνημα.

Τα τελικά συμπεράσματα τα ίδια. «Γαμάς βελούδο», μόνον GFE, τα άλλα τα ξεχνάμε... Προτείνεται μόνον για αυτούς που εκτιμούν και αναζητούν τα ειδικά προσόντα της Crystal. Οι λοιποί αλλού…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 23, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
212
Likes:
4.846
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού