Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 14 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Εχθές βρέθηκα με την Κρουστάλο το βραδάκι γύρω στις 20:00 για ένα τριωράκι. Κομμάτια από το ρημάδι το γραφείο, ήθελα κάτι δυνατό για να με κάνει να πάρω τα πάνω μου και πάλι. Κανόνισα με τον Michel και μου έστειλε το πιπίνι από το σπίτι. Ψηλό μανάρι όπως έχουν πεί και οι υπόλοιποι φίλοι, με φοβερό κορμί (μικρό στήθος) και πρόσωπο για επικά χυσήματα!



Χαλαρή κουβεντούλα γενικά και αρκετά ανάλαφρη λόγω της νεαρής της ηλικίας, που ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν εκείνη την στιγμή. Για να μπούμε στο ψητό τώρα. Καταρχήν ο κώλος της είναι υπέροχος. Έχει τα πιασίματα του και δεν είναι όσο σφικτός περίμενα βλέποντας τις φωτογραφίες, αλλά αυτό με έφτιαξε παραπάνω μιας και μου αρέσει να βλέπω τα κωλομέρια να καλπάζουν όταν την σκίζω από πίσω. Το στήθος σφικτό όπως το θέλω αλλά ήθελε 1-2 νουμεράκια παραπάνω.



Στην πράξη τώρα, η κοπέλα έχει κάνει piercing στην γλώσσα, κάτι που δεν είχε τύχει να ξαναδοκιμάσω. Γλωσσόφυλα, απλά υπέροχα... Τσιμπούκι; Με τρέλαινε μόνο και μόνο η αίσθηση από το piercing πάνω στον Γιάγκουλα. Γενικά το τσιμπούκι της είναι ρηχό και δεν κάνει DP. Το στομα της είναι μικρό και δεν έχει μεγάλο άνοιγμα οπότε παίζει κι αυτό τον ρόλο του αφού το εργαλείο δεν χωράει εκεί μέσα. Το πιπινέλι είναι πρόθυμο να σε ικανοποιήσει και υπομονετικό. Η πρώτη κατάθεση έγινε μετά από μισάωρο και βασανιστικό τσιμπούκι, χωρίς ίχνος εκνευρισμού για την διάρκεια.



Στο σκίσιμο τώρα, η κοπέλα είναι παθητική. Θα κάνει ότι της ζητήσετε αλλά μην περιμένετε καμία πρωτοβουλία. Κορυφαίες στάσεις, ιεραποστολικό για να βλέπετε τι μούναρο γαμάτε και στα τέσσερα για να πάθετε έμφραγμα στον κώλο της.



Για να κλείσω αυτή την κριτική,



Για αυτούς που γουστάρουν το ρομάντζο, η κοπέλα είναι ιδανική αφού έχει την συμπεριφορά του GFE, ξαπλώνοντας στο στήθος σας στα διαλείματα μεταξύ της πούτσας και μη χάνοντας την ευκαιρία να σας φιλάει συνεχώς.

Αυτοί που θα περάσουν καλύτερα όμως είναι οι καυλιάρηδες που δεν μασάνε και γουστάρουν τα ξεσκίσματα στο κρεββάτι! Η κοπέλα θα κάνει ΟΤΙ ακριβώς γουστάρετε χωρίς αντίσταση. Εγώ προσωπικά τρελαίνομαι να βλέπω μια γλυκειά κοπέλα όπως είναι η Κρουστάλω και να την ξεμουνιάζω με άγριο τρόπο. Όσο πιο γλυκειά τόσο πιο άγριο το σκίσιμο! Να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο που λέμε!



Αυτά από εμένα. Καλά γαμήσια σύντροφοι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2009
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
480
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού