Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.3 2 10
Citytours
3101
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
πρωτη φορα που την εκανα με ελαφρα πηδηματακια....μπαινω στο δωματιο μετα απο αψογη συμεπριφορα του πρακτορειου και με το που τη βλεπω τρελαθηκα....ασχημη και κακο σωμα....μηδεν στηθος και το ενα ποδι απειχε απο το αλλο κανα μετρο και απο αγγλικα μηδεν
τι να κανω ο κακομοιρης που δεν ηθελα να στενοχωρησω το πρακτορειο και αυτην,,,παλεψα να της εξηγησω λοιπον οτι προεκυψε δουλεια και επρεπε να φυγω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...μετα απο 10 λεπτα μη συννενοησης της λεω περιμενε και στελνω μηνυμα στο πρακτορειο και τους λεω οτι πρεπει να φυγω γιατι μου προεκυψε δουλεια και τι να δωσω στη κοπελλα(αυτη με κυταγε βεβαια χαμογελαστη). μου απαντανε οτι θελεις της δινεις και της εσκασα ενα 50ευρο για να μη στεναχωρηθει το ασχημοπαπακι....κριμα γιατι ειχα πολη διαθεση για sex ....χαρα στο κουραγιο του thescorpio που τα καταφερε...
τι να κανω ο κακομοιρης που δεν ηθελα να στενοχωρησω το πρακτορειο και αυτην,,,παλεψα να της εξηγησω λοιπον οτι προεκυψε δουλεια και επρεπε να φυγω ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ...μετα απο 10 λεπτα μη συννενοησης της λεω περιμενε και στελνω μηνυμα στο πρακτορειο και τους λεω οτι πρεπει να φυγω γιατι μου προεκυψε δουλεια και τι να δωσω στη κοπελλα(αυτη με κυταγε βεβαια χαμογελαστη). μου απαντανε οτι θελεις της δινεις και της εσκασα ενα 50ευρο για να μη στεναχωρηθει το ασχημοπαπακι....κριμα γιατι ειχα πολη διαθεση για sex ....χαρα στο κουραγιο του thescorpio που τα καταφερε...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 20, 2009
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σχόλια