Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είναι η πρώτη κριτική που γράφω γιατί δεν έχω πάρει πάρα πολλά citytours και όσα πήρα με κάλυπταν είδη όσα είχαν γραφεί για αυτά. Αρχικά η συνεννόηση με το πρακτορείο ήταν πολύ εύκολη κα δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Η προηγούμενη κριτική με έβαζε σε σκέψεις παρότι οι φωτογραφίες της Amanda εμένα μου άρεσαν, αλλά πήρα την απόφαση να πάω με επιφύλαξη. Όταν άνοιξε η πόρτα λόγω της προηγουμένης κριτικής το πρώτο που κοίταξα ήταν το πρόσωπο της, με μια γρήγορη ματιά δεν διαπίστωσα κάτι πολύ διαφορετικό από τις φωτογραφίες, βέβαια δεν είχε και πολύ φωτισμό για να διαπιστώσω αν είχε σκαψίματα στο πρόσωπο……… αλλά όταν έφευγα σε κάποιο σημείο του δωματίου έπεσε αρκετό φως στο πρόσωπο και είδα ότι ο φίλος είχε δίκιο. Σωματικά ήταν κοντά στο 1.70 με αθλητικό έως πολύ αθλητικό σώμα με βυθούς σκληρούς ακούνητους σιλικονατους, και τρομερά σφικτά κωλομέρια.

Για τις υπηρεσίες να πω αρχικά ότι η κοπέλα μου είπε ότι κάνει city tours εδώ και 3 μήνες άρα δεν έχει εμπειρία και όπως την είδα είναι ακόμα μαζεμένη, θέλει να την κανείς να νοιώσει μια άνετα και είναι για gfe καταστάσεις. Η πίπα ήταν όπως έχει γράψει ο φίλος αλλά εμένα μου άρεσε που τις τραβούσα και τις κράταγα τα χεριά, μου θύμιζε άπυρη κοπέλα που πρέπει να τις κάνω μαθήματα. Επίσης ο τρόπος που στηνόταν επιβαιβεωνε ότι είναι απειρη και επρεπε να έχω τις πρωτοβουλίες και το χειρισμό για περάσω καλά και να μην πάνε χαμένα τα λεφτά.

Στο social time αρκετα ομιλιτικη και στην αρχη αλλα και στα 2 διαλλειμματα που χρειαστηκα χωρις να θελει να φαει ωρα αφου μολις ηθελα να γινει παιχνιδι ηταν παντα προθιμη και μαλιστα στο ένα διαλλειμα μου προσφερε και ένα απαλο μασαζ.

Κλείνοντας να πω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ίνα για όσους τους αρέσουν οι gfe καταστάσεις ,να έχουν το πάνω χέρι και να έχουν το ρολό του δασκάλου. Εγώ πέρασα καλά και θα την ξανασυναντούσα την Amanda αλλά την 2 φορά θα περίμενα να έχει βελτιωθεί.



Υ.Γ

Στην βαθμολογία λόγω περιορισμών που υπάρχουν αν μπορούσα στην γενική συμπεριφορά θα έβαζα 8 και στην επικοινωνία 10

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
330
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
43
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού