Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Nancy είναι ίσως το πιο μικροκαμωμένο πουτανάκι που έχω πηδήξει.
Πιο πολύ πήγα από περιέργεια, και να πω και την αλήθεια είχα πολύ μικρές προσδοκίες για το τί θα συναντήσω.
Ήθελα πιπίνι σήμερα, δεν είναι πιπίνι ηλικιακά, 25 μου είπε, αλλά η εμφάνιση και ο σωματότυπός της την κάνουν να δείχνει κάτω από 20....
Επίσης σαν "ανεξάρτητη" πουτανίτσα με έχει μπλοκαρισμένο καθώς διαβάζει ότι μάλλον είμαι ο δράκος του Σεϊχ Σου στις κωλολίστες των νταβάδων τουςΓαμήσου, οπότε το πακιστανικό νούμερο που με είχε προμηθεύσει ο κ.Trive Προσκύνημα πριν κάποιους μήνες μου φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο.
Εμφάνιση ότι βλέπετε στις φωτογραφίες. Η πλειοψηφία των συναγωνιστών θα πουν ότι είναι υπερβολικά κοντή και μικροκαμωμένη και θα έχουν δίκιο, όσοι όμως είναι fans των petit κορμιών όπως εγώ θα κάνουν σεφτέ...Γλώσσα
Όσοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές παρακαλώ να πάρετε υπ'όψην το τελευταίο και μην γκρινιάζετε μετά αν η κοπέλα ήταν κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμένατε.
Θα κάνω ιδιαίτερη αναφορά στα πολύ ωραία μάτια της και γενικά στο εξαιρετικό μουτράκι της και την περιποιημένη μαλλούρα της.Έρωτας

Πέρασα πολύ καλά και από άποψη υπηρεσιών καθώς η μικρή αν και δείχνει ότι είναι συνεσταλμένη και μελαγχολική, μάλλον λατρεύει την πούτσα καθώς δεν σταμάτησε να καρφώνει το κορμάκι της πάνω στο καυλί μου.Σπασίκλας
Μου τα χάλασε μόνο στην πίπα, καθώς είναι άτεχνη, επιθετική και μονότονη. Το ότι είναι μικροκαμωμένη δεν είναι δικαιολογία καθώς έχω πετύχει στο παρελθόν ουκρανάκι ίδιας κοπής και μπορούσε να με ξεζουμίσει στο πεντάλεπτο για πλάκα....Μάλλον ο τρόπος που το κάνει την κουράζει αμέσως, οπότε μετά από λίγο αναλαμβάνει το χέρι της και η άτεχνη πίπα καταντάει μαλακίτσα.
Αν εξαιρέσεις αυτό το κομάτι, τότε και με το cim μέσα στο πακέτο την κάνει μια αρκετά ελκυστική επιλογή. Το ότι είναι καταπιόλα δεν με πολυενδιέφερε, και να πω την αλήθεια δεν πρόσεξα καν αν τα κατάπιε καθώς είχα μουδιάσει από την έντονη χυσούρα που της έριξα (2 εβδομάδες αποχή). Κατά τα άλλα την πηδάς άνετα και ξεκούραστα σε ότι στάση θέλεις, αλλά μάλλον χωρίς πολλές αγριάδες.

Δεν θα την πρότεινα για αεροπλανικά πορνοσταρικά γαμήσια αλλά πιο πολύ για φάση gfe. Να μην ξεχάσω να προσθέσω ότι φιλάει υπέροχα.
Γενικά ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία και είχα και καιρό να πάρω "ανεξάρτητη", έχω λουφάξει στην ψευτοασφάλεια των γραφείων, και βλέπω ότι είναι μέγα λάθος από πλευράς μου καθώς που και που σκάνε καλές ευκαιρίες στην σάπια Θεσσαλονίκη.

Καλά βόλια σε όλους...Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
mallias20
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
193
Likes:
25.260
Πόντοι:
33.818
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny87, ΑΜΑΝ, JACK SPARTALOW και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2019
Ακριβως έτσι , όταν την είχα δει τα έκανε όλα απλά καλά . Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο . Σα να είπε το ποιημα της και τέλος .
Είχε όμως θετική ενέργεια κ δεν ήταν ξινομουρα . Βασικό !
12 Φεβρουαρίου, 2021
που μπορουμε να βρουμε την μικρη?
12 Φεβρουαρίου, 2021
Αυτη τη στιγμη λογικα εκτός Ελλάδος τυπε μου..
13 Φεβρουαρίου, 2021
Οποιος συναγωνιστης εχει το τηλεφωνο της ρωσιδουλας και αν θελει μπορει να μου το στειλει σε pm?Χμμμ; ευχαριστω!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4