Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 7 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τι εννοώ με τον τίτλο. Αν αποδομήσεις την απόδοσή της, πουθενα δεν ξεχωρίζει. Πίπα μας έχουν πάρει και καλύτερη, συμμετοχή έχουμε δει και καλύτερη, αλλά γενικά είναι μια από τις λίγες σταθερά καλές λύσεις.

1η φορά την είχα συναντήσει πριν ακριβώς 2 χρόνια λίγα τετράγωνα πιο μακρυά από την σημερινή συνάντηση. Τοτε ήταν σε σαφώς καλύτερη φάση στην ζωή της, εγώ στα ίδια σκατά. Το ξενοδοχείο από τα αγαπημένα μου και με ενα συγκεκριμένο πλεονέκτημα για τουρισμό αυτου του είδους

Ομορφη δεν την λες, αλλα ειναι πολυ sexy με καποιο απροσδιοριστο τροπο. Το καλυτερο δερμα που εχω συναντησει σε γυναικα, οσο για το σωμα εχω να πω οτι πολλοι εχουν συνηθισει σε χοντροκωλες φακλανες Ελλεϊνιδες. Ετσι ειναι ρε σεις τα ομορφα γυναικεια κορμια. ΛΕΠΤΑ. Και το ντοπιο ρωσσιδακι που προτιμω εχει ακριβως το ιδιο σωμα. Γουστα ειναι βεβαια αυτα, αν καποιος θελει να βλεπει λίπη δικαιωμα του. Αντικειμενικα εχει το σωμα μοντελου με μικρο στηθος, σωμα που αντιδρά. Την γλυφεις υγραινεται, την γαμας βογγαει, την χαϊδευεις ανατριχιαζει. Την προτιμω οπως την ειδα παρα οπως την θυμομουν. Στην πραξη τωρα, οπως προείπα εχω δει και καλυτερα, αλλα ειναι ΠΑΡΑ πολυ καυλωτικη χωρις να προσδιοριζω πως, και το σημαντικοτερο ολων πως σε μια σχετικα καλη τιμη εχεις καλο επιπεδο service ουσιαστικα εγγυημενο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 15, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα