Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 7 10
Citytours
14943
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Διάβασα και εγώ τα σχόλια των προήγουμενων και συμφωνώ με τον δεύτερο φίλο.
Συνήθως δεν γράφω κριτίκες για τισ κοπέλες που επισκέφτομαι αλλά εδώ αποφάσισα να γράψω
γιατί πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους και να μην καταστρέφουμε
τη δούλεια κανένος για μικροσυμφέροντα.
Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και πολύ φιλική αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολύ sexy ξέρει πότε πρέπει να
είναι γατούλα και πότε να ειναι τίγρης.
Κάναμε τα πάντα μαζί (εκτός κώλου βέβαια) με τρομερή εναλλαγή από χαλαρό σε πολύ άγριο sex ήταν απλά καταπληκτική.
Δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι η κοπέλα είναι call girl.
σίγουρα θα ξαναπήγαινα μαζί της αν και πιθανώς δεν θα μας ξαναεπισκέφθει ή οπώς μου είπε όταν τη ρώτησα μπορεί να έρθει μια ακόμη τελεύταια φορά στην ελλάδα.
Θα με ξαναδεί σίγουρα.
Συνήθως δεν γράφω κριτίκες για τισ κοπέλες που επισκέφτομαι αλλά εδώ αποφάσισα να γράψω
γιατί πιστεύω πως όλοι μας πρέπει να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους και να μην καταστρέφουμε
τη δούλεια κανένος για μικροσυμφέροντα.
Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη και πολύ φιλική αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολύ sexy ξέρει πότε πρέπει να
είναι γατούλα και πότε να ειναι τίγρης.
Κάναμε τα πάντα μαζί (εκτός κώλου βέβαια) με τρομερή εναλλαγή από χαλαρό σε πολύ άγριο sex ήταν απλά καταπληκτική.
Δεν ένιωσα ούτε μια στιγμή ότι η κοπέλα είναι call girl.
σίγουρα θα ξαναπήγαινα μαζί της αν και πιθανώς δεν θα μας ξαναεπισκέφθει ή οπώς μου είπε όταν τη ρώτησα μπορεί να έρθει μια ακόμη τελεύταια φορά στην ελλάδα.
Θα με ξαναδεί σίγουρα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 10, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή