Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 16 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Διαβάζοντας τα σχόλια των προηγούμενων και βλέποντας τις φωτογραφίες της Κέλλυ, αποφάσισα να κλείσω ένα δίωρο το οποίο το απόλαυσα τόσο ώστε να γράψω και την πρώτη μου κριτική, αν και ασχολούμαι με το "σπορ" εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Το ραντεβού δεν φάνηκε να ξεκινάει καλά, καθώς παρά το εύκολο και γρήγορο booking την προηγούμενη ημέρα, μια ασυννενοησία με το πρακτορείο (Η Καρίνα δεν μου είχε στείλει τον αριθμό του δωματίου μέχρι και 10 λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξη, λόγω τεχνικού προβλήματος...)με έκανε να αποφασίσω να φύγω. Ευτυχώς το sms με το δωμάτιο και το Ι am sorry (αλλά κυρίως το γεγονός ότι είχα καλό προαίσθημα) με έκαναν -ευτυχώς- να γυρίσω πίσω. Για αυτό το λόγο και η συνάντηση ήταν τελικά για 1 ώρα και 30 λεπτά.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες, καθώς οι παλαιότεροι τα έχουν γράψει παρακάτω, απλά να επισημάνω ότι η κοπέλα είναι σίγουρα GFE αλλά και PSE μαζί. Δεν είναι πολύ πεπειραμένη και χρειάζεται να την καθοδηγείς (για εμένα αυτό δεν είναι αρνητικό) αλλά πηγαίνει όπου την πας... Είναι ενεργητική, προσπαθεί και θέλει να περάσεις καλά και σε κοιτάει στα μάτια ώστε να καταλάβει τι θέλεις στη συνέχεια.

Γενικά ένα πολύ ευχάριστο δίωρο, με τη βαθμολογία μου να είναι στο max επιτρεπτό, (αλλιώς θα έβαζα μεγαλύτερη στη Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή και στη Σχέση απόδοσης/τιμής) και μία κοπέλα που θα επιδιώξω να συναντήσω πάλι στο επόμενο tour.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 14, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών