Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 27 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τι να πω που δεν το είπαν οι προλαλήσαντες; Ισχύουν όλα στο ακέραιο. Η βαθμολογία μου είναι πλασματική (λόγω των περιορισμών χαλάω και τον μέσο όρο στο κορίτσι).

Λοιπόν όσον αφορά το support συνεννόηση με πρακτορείο πολύ καλή, και ξενοδοχείο από τα καλύτερα. Τώρα στο κορίτσι : είναι η γνωστή star Wendy με πάμπολλες ταινίες στο ενεργητικό της με όλες τις γνωστές εταιρίες. Αγγλικά/συνεννόηση απόλυτο μηδέν, ούτε δυο κουβέντες δεν μπορείς να πεις. Μου επανέλαβε τα γνωστά των προλαλησάντων που μάλλον τα ξέρει ποίημα και απλά τα επαναλαμβάνει. Τώρα στο δια ταύτα : το κορίτσι είναι επίσημα 24 αλλά μοιάζει μικρότερη. Όμορφη κοκκινομάλλα (φρεσκοβαμμένα και ίσια) με γαλανά μάτια. Κορμί αθλητικό, φυσικό και άψογο. Γυμνάζετε συστηματικά και αυτό φαίνεται. Λεπτή και σχετικά μικρόσωμη (σε σχέση με τα 170+ που έχουμε συνηθίσει) αλλά αυτό τελικά είναι προσόν γιατί την κάνει πολύ βολική στο "έργο". Δεν είναι η θεο-γκόμενα αλλά είναι πολύ όμορφη. Οι καμπύλες της είναι ιδανικές, και έτσι όπως στήνεται ευλογώ την τύχη μου που την έφερε στο δρόμο μας. Κατά την υποκειμενική μου εκτίμηση οι φωτό την αδικούν (μάλλον είναι παλιές) για της βγάζουν κάτι άγριο στην εμφάνιση που δεν το έχει, τουναντίον θα την χαρακτήριζα γλυκιά κοπέλα. Στο έργο τώρα ότι και να πω λίγο θα είναι... Άψογη επαγγελματίας και με σκληρή δουλειά ώστε να μεγιστοποιεί το όφελος του "εργοδότη". Άκοπη στοματική εργασία με περισσή τέχνη. Στον αγώνα δείχνει να το ευχαριστιέται και δεν σταματά με τίποτα. Πρόθυμη σε όλα, εκδηλωτική, και με το χαμόγελο. Καταφανώς η εμπειρία της σε τόσες ταινίες έχουν πιάσει τόπο. Να επισημάνω ότι είναι πεντακάθαρη και μυρωδάτη, δεν ξεκολλάς από κάτω... πίνεις βελούδο!!!

Όπως ξαναγράφτηκε είναι για Pure PSE καταστάσεις. Με την συγκεκριμένη κοπέλα υπάρχει αυτό το κάτι παραπάνω, γιατί συνήθως στα PSE πολύ καλές είναι οι μεγαλύτερες, αλλά εδώ έχουμε ένα νιάτο Α+ κατηγορίας.

Τέλος να αναφέρω ότι στο τέλος (δεν είχε άμεσο ραντεβού μετά) έβαλε το σέξυ μπικίνι της, από πάνω ένα super τζινάκι και ένα μπλουζάκι, και ανέβηκε για μπάνιο στην πισίνα! "Too hot" μου είπε χαιρετώντας με στο ασανσέρ... "Be Blessed" της απάντησα... Με την ευλογία μου!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 12, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών