Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 10 10
Citytours
22275
Γενική βαθμολογία
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Το ραντεβού δεν έγινε ποτέ . Από το πρωί κατά τις 0900 στέλνω μυνημα για συνάντηση μετά τις 1600. Μου απαντάει δεν μπορώ να σου πω τώρα αλλά θα σου πω στις 1400 . Λέω οκ . Όντως μετά μου λέει για 1700 . Λέω οκ . Μετά από 1 ώρα ξανά μυνημα ότι δεν μπορεί και να το κάνουμε για τις 2000 . Λέω πάλι οκ. Ξεκινάω να πάω Αθήνα όπου είχαμε δώσει ραντεβού στο Πριαμος και όντας στο αυτοκίνητο μου ξαναστελνει μυνημα ότι κάτι έτυχε και να το κάνουμε 2100. Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι αλλά λέω δεν γαμιεται . Οκ πάλι και μεταθέτουμε το ραντεβού στις 2100 . Κάθομαι να φάω κάτι και τσουπ πάλι μυνημα ότι δεν μπορεί και πρέπει να το αναβάλουμε για ΑΥΡΙΟ !!!
Η κοπέλα απλά δεν είναι επαγγελματίας και δεν συνίσταται σε άτομα που έχουν χρονικές δεσμεύσεις . Κωλοι υπάρχουν , λεφτά δεν υπάρχουν .
ΥΓ. Κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει πριν κάτι μήνες πάλι ακύρωσε τελευταία στιγμή . Οποίος έχει καιρό για χασομέρια να ορίσει .Απο εμένα απλά ΜΑΥΡΟ στο ψώνιο .
Η κοπέλα απλά δεν είναι επαγγελματίας και δεν συνίσταται σε άτομα που έχουν χρονικές δεσμεύσεις . Κωλοι υπάρχουν , λεφτά δεν υπάρχουν .
ΥΓ. Κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει πριν κάτι μήνες πάλι ακύρωσε τελευταία στιγμή . Οποίος έχει καιρό για χασομέρια να ορίσει .Απο εμένα απλά ΜΑΥΡΟ στο ψώνιο .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2019
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών