Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 3 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
καταρχας να πώ ότι η συνάτηση ήταν 1,5 ωρα και το κοστος 350 ευρώ.

όπως γράφω και στην επικεφαλίδα, έπαθα ζημιά!αθ εάβαζα παραπα΄νω βαθμολογία άλλα δεν με αφήνουν!θα έβαζα παντού 9άρια, και δεν είμαι υπερβολικός!είναι το τρίτο μου city tour και θεωρώ το καλύτερο!καλύτερη και απo την nataly (swedishharomny, αν και είναι υποκειμενική άποψη.

μπήκα στο δωμάτιο(πολύ καλό το ξενοδοχείο, κοντά στο κέντρο της πόλης) το οποίο ήταν πολύ καθαρό.με περίμενε μόνο με τα εσώρουχα και τα πέδιλα της.1,80 ύψος, υπέροχα μάτια, φανταστικά χείλη, αδύνατη με 2αρι στήθος πολύ ωραίο.τσέχα, 24 ετών είπε, 26-27 την έκανα.πολύ καθαρή με φοβερό χαμόγελο.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ dfk!τέτοια γλωσσόφιλα ούτε οι γκόμενες μου δεν μου είχαν κάνει!άφησα τα χρήματα σε ένα φάκελλο πάνω στο τραπέζι, τον οποίον παρεπιμπτόντως δεν άνοιξε ούτε ένα δευτερόλεπτο για να δέι πόσα χρήματα είχα μέσα.μετά το ντουζάκι, ξεκινήσαμε την μάχη...πολλά γλωσσόφιλα, πολλά γλειψίματα, αρκετά καλή πίπα(μπορεί να βελτιωθεί όμως), γλείφει ωραία τα μπαλλάκια.την άφηνα και μου έπαιρνε πίπα αρκετή ώρα, μετά της ανταπέδωσα το γλέιψιμο και ξεκινήσαμε να πηδιόμαστε.είναι καθαρά για gfe και όχι για pse.είναι πολυ υπομονετική, πάντα με το χαμόγελο...τελείωμα στο στοματάκι της αφού αλλάξαμε 2-3 στάσεις.τα ρούφηξε όλα, και μετά πηγε χαλαρά και τα έφτυσε στο μπάνιο.κουβεντούλα μετά, μου προσέφερε κρασί, όπου μου είπε οτι μάλλον θα έρχεται μόνο στην ελλάδα, γιατί της αρέσει πιο πολύ.δεύτερος γύρος πάλι με πιπούλα, λίγο σέξ, ξανά πιπούλα για αρκετή ώρα και ξανά τελείωμα στο στόμα της.τα αγγλικά της πρέπει να βελτιώσει λίγο, άλλα επικοινωνία γίνεται στα βασικά.εξάλλου μιλάγαμε την γλώσσα του σώματος!lol!να τονίσω την άριστη επικοινωνία με το γραφείο (sylvie).γρήγορη και άμεση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 30, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών