Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 26 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το Σάββατο, μετά από παρότρυνση κάποιων φίλων από το site βρέθηκα με την Julia για ένα τρίωρο. Παιδιά πραγματικά έφυγα για πρώτη φορά με χαμόγελο μέχρι τα αυτιά...



Γενικά του γούστου μου είναι τα κοντοπούτανα δεκαετίας που με τρελαίνουν και οι ψηλές γυναίκες δεν με φτιάχνουν ιδιαίτερα. Η Julia ήταν η πρώτη ψηλή γκόμενα που με έκανε να τα χάσω. Από τις φωτογραφίες της που βλέπετε εδώ, η αντιπροσωπευτικότερη είναι η δεύτερη που δείχνει ακριβώς το πρόσωπο της όπως είναι, χωρίς κόλπα φακού και Photoshop. Το σώμα της είναι υπέροχο χωρίς ίχνος ελλατώματος, με εξαίρεση το πολύ μικρό στήθος της που στερεί από την γενική βαθμολογία. (Σημείωση πως λόγο μικρού αριθμού κριτικών μου, οι βαθμολογίες είναι περιορισμένες από το site και θα πρέπει να βγάλετε τα συμπεράσματα σας από τα λεγόμενα μου και όχι από αριθμούς).



Στο ψητό λοιπόν. Ξέρετε πως είναι όταν βλέπετε ένα καβλάκι και θέλετε να το σκίσετε στον πούτσο; Η Julia δεν έχει καμία σχέση. Θα σας βγάλει κάτι πολύ πιο έντονο από μια απλή επιθυμία για sex. Είναι πολύ ερωτικό πλάσμα και από τις μικρές κινήσεις που κάνει μέχρι τις αισθησιακές της κραυγές επί τω έργο, θα σας βγάλει ένα πάθος για μεγάλο και δυνατό ερωτικό παιχνίδι.



Όντως η κοπέλα είναι γάτα και καταλαβαίνει τι ζητάς άμεσα, προσφέροντας το με μεγάλη χαρά. Είναι στα φόρτε της στο GFE και τα δίνει όλα για να σε ικανοποιήσει. Η συμπεριφορά της και η επικοινωνία ήταν άψογη μιας και μιλά αρκετά καλά αγγλικά και σε κάνει να νιώθεις σαν πασάς στα Γιάννενα όπως λένε και οι παλιοί.



Ιδανικές στάσεις που με έφτιαξαν ιδιαίτερα, ήταν όταν ήμουν σε κλασικό ιεραποστολικό που τύλιγε τα πόδια γύρω μου (κάτι που τα κοντοπούτανα μου δεν μπορούν να κάνουν) και όταν την γύρισα στο πλάι, έχοντας θέα τον υπέροχο κώλο της και όλο το πανύψηλο κορμί της να κουλουριάζεται και να απολαμβάνει...



Τονίζω πως στο sport των CT κάνω ακόμη τα πρώτα μου βήματα και σε καμία περίπτωση δεν έχω "οργώσει" όπως πολλοί φίλοι από εδώ, αλλά παιδιά πραγματικά, πιστεύω πως η κοπέλα είναι ένα πολύ δυνατό GFE μανάρι, που εάν την βρίσκετε θελκτική, δεν πρέπει να χάσετε.



Τελικό συμπέρασμα, ο Γιάγκουλας έφυγε χαρούμενος και τώρα μου ζητά κι άλλο... Άντε για τον επόμενο στόχο τώρα.



Tsopanis out

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 28, 2009
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού