Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 28 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση με Kira για δεύτερη φορά λοιπόν μετά από καιρό, αν και είχα ξαναπροσπαθήσει σε άλλες 2 επισκέψεις τις, αλλά δεν βόλεψε, το πρόγραμμα της ήταν φουλ.
Το ραντεβού έγινε στο 5άστερο προς ιχθυόσκαλα, αναβάθμιση από την πρώτη φορά που ήρθε στην πόλη σε πολύ κατότερο, τότε την είχα συναντήσει και μου έμεινε το σφιχτό σαν πέτρα κωλαράκι της στο μυαλό μου, οπού έβαλα υπόσχεση να σκίσω όταν ξανάρθει.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, μπαίνω στο δωμάτιο και κατευθείαν ορμάει επάνω μου και με πλακώνει στα γλωσσόφιλα. Αυτή τη φορά ήταν καλύτερα γιατί μοσχομύριζε, στο προηγούμενο ραντεβού είχε μια μικρή δόση τσιγαρίλας η ανάσα της. Πάω να ξεντυθώ, τη ρωτάω αν θέλει να την πληρώσω και η αντίδραση της έδειχνε, γάμησε το μετά έλα να ξεπατωθούμε τώρα.

Βγαίνοντας από το μπάνιο όρμισα επάνω της και πλακωθήκαμε στα γλωσσόφιλα, μετά κατέβηκα στο φτιαγμένο στήθος της στα όρθια και απόλαυσα τις τεράστιες σε μήκος ρόγες της, ρούφηξα τόση ώρα που παραλίγο να κατεβάσει γάλα, αλλά έδειχνε ότι το γουστάρει, είχε καρακαυλώσει το μωρό. Γενικά είναι κοπέλα που δείχνει την καύλα της. Στη συνέχεια κατέβηκε όπως ήμασταν στα όρθια και μου κάνει μια πιπάρα οπού πνιγόταν μόνη της από τα deepthroat που προσπαθούσε, δε χωρούσε όμως κανά 2-3 πόντους οπότε την πίεσα κι άλλο και το μετάνιωσα γιατί το έπνιξα το κορίτσι ο αχόρταγος.

Την σταματάω την σηκώνω επάνω και την τοποθετώ στην άκρη του κρεβατιού καθώς μινιόν είναι πανεύκολη στο χειρισμό και εκεί πάτησα ένα δυνατό γλυφομούνι οπού η κοπέλα σπαρταρούσε, ειδικά όταν άρχισαν να δουλεύουν και τα δάχτυλα και άκουγα τα πλάτσα πλούτσα καθώς το νινάκι της έγινε μούσκεμα, αν συνέχιζα μάλλον θα είχαμε squirt αλλά δεν ήθελα να φάω άλλο χρόνο εκεί.

Εφαρμογή σκούφου και είσοδος στο νινάκι της πρώτα αργά και σταδιακά όσο βαθιά μπορούσα. Μετά γρήγορα, βαθιά, ξανά αργά, ξανά γρήγορα, έγινε ο πόλεμος των άστρων με εναλλαγές στάσεων, έγινε χαμός, στο κρεβάτι, στον αέρα, στην πολυθρόνα, όπως και στο προηγούμενο ραντεβού η κοπέλα τα δίνει όλα, δε λέει ποτέ όχι σε τίποτα, δε σε σταματάει, στο τέλος τα έριξα επάνω της όπως την είχα ξαπλωμένη στην πολυθρόνα να με κοιτάει μέσα στην καύλα. Μπορεί να μη μιλάει σχεδόν καθόλου αλλά δε χρειάζεται να πεις τίποτα σε ακολουθεί παντού.

Μπαίνουμε για ντουζάκι εναλλάξ και επιστροφή στο κρεβάτι εκεί σκέφτηκα να ζητήσω μασάζ αλλά είπα άστο να δω αν θα τα καταφέρει, ο λούτσος ήταν όρθιος σε χρόνο ρεκόρ, εξεπλάγην. Μετά έπεσε πολύ πίπα, η μαζόχα πνιγόταν μόνη της αφού τον έπαιρνε όσο βαθιά πήγαινε, και μου έκανε και ένα περιποιημένο γλυφοκώλι.

Εντάξει σε κάποια φάση την γύρισα να γλύψω και να ετοιμάσω το κωλαράκι της, το οποίο έχει δουλευτεί αρκετά από την προηγούμενη φορά δεν ήταν τόσο όρθιο όσο την προηγούμενη αλλά δε με χάλασε καθόλου. Εκεί έπεσε πολύ δάχτυλο επίσης, το γούσταρε πολύ καθώς έβαζα αρκετά δάχτυλα και στις δυο τρυπούλες και τις έπαιζα ταυτόχρονα. Είσοδος σε αυτή την υπέροχη τρυπούλα στο καλύτερο κωλομαμήσι που έριξα ποτέ. Αρχικά αργά και σταθερά και μόλις άνοιξε καλά μια δυνατά, μια χαλαρά, πάντα όμως τον τερμάτιζα βαθιά, ακόμα λίγο και θα έβαζα και τις μπάλες μου μέσα, είχα την αίσθηση ότι τερμάτισε στον κώλο της δεν έχει μεγαλύτερο βάθος. Τι στα τέσσερα, τι την είχα ξαπλωμένη μπρούμυτα με το κεφάλι της να προεξέχει από το κρεβάτι και έδινα τόσο δυνατά που πήγαινε να πέσει από το κρεβάτι συνέχεια.
Αλλάξαμε πολλές στάσεις μέχρι που τελείωσε ο χρόνος μας και κόλλησε μου έλεγε συνέχεια "you are crazy, you are crazy".

Έφυγα με ένα χαμόγελο που είχα καιρό να φύγω έτσι από συνεύρεση και έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου "τι γαμήσι ήταν αυτό" και όντως με την Kira έριξα ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου και όσο το σκέφτομαι θέλω να ξαναπάω τώρα, όσο γράφω αυτήν την κριτική κρατιέμαι για να μην τελειώσω. Έρωτας

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
220
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, doc_lin, ΦΑΚΙΡΗΣ και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2018
όπως τα λες...παρόμοια εμπειρία είχα κ εγώ όταν την είχα πάρει στην Θεσσαλονίκη...πολύ καυλιάρα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1