Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 14 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είπα και εγώ να δω από κοντά το "μπουμπούκι" που λένε οι συναγωνιστές. Λοιπόν από εμφάνιση κούκλα, γυναικάρα! Ψηλή, λεπτή (με μικρό όμως στήθος) και πόδια- ποπό-μέση φτιαγμένα από τον Φειδία (Βαθμός 9)! Πρόσωπο εξαιρετικό, λεπτά χαρακτηριστικά, πολύ όμορφα μάτια με άψογο βάψιμο, και όμορφα ξανθά μαλλιά. Φτιάχνεσαι να την κοιτάς. Οι φωτό γενικά είναι πραγματικές. Επειδή όμως τα νιάτα και η φρεσκάδα δεν φαίνονται, ίσως είναι και καλύτερη από τις φωτό (Βαθμός 9)! Γενική συμπεριφορά αρκετά καλή. Ευχάριστη και χαμογελαστή κοπέλα (Βαθμός 8). Επικοινωνία με αρκετά καλά αγγλικά, αλλά λόγω ηλικίας (20) δεν είναι για πολύ κουβέντα, άρα μέτρια πράγματα (Βαθμός 7). Διάθεση στο παιχνίδι καλή μεν, πολύ άπειρη δε (Βαθμός 5). Σχέση απόδοσης/τιμής μέτρια προς καλή (Βαθμός 7). Τα παραπάνω τα γράφω γιατί δεν το φίλτρο βαθμολογίας επιβάλει ανακρίβειες, η αλήθεια είναι εδώ, στο κείμενο.

Τώρα στις λεπτομέρειες:

Το κορίτσι από εμφάνιση είναι να την πιεις στο ποτήρι, Κουκλάρα! Όμως είναι καταφανώς άπειρη στο επάγγελμα, άρα ως υπηρεσίες είναι απλά στη βάση. Δικαιολογείται γιατί είναι μόλις το 2ο tour της (και τα δύο στην Αθήνα! συναγωνιστές έχουμε αναλάβει το "ιερό" έργο να την εκπαιδεύσουμε!). Αν της είχα αφήσει την πρωτοβουλία θα φιλιόμασταν και θα χαϊδευόμασταν για μια ώρα. Πάντως δεν βοηθά και το στόμα της για DFK (ένα περίεργο πράγμα, δεν μου έχει ξανατύχει)! Προσπαθεί αλλά δεν ξέρει. Στο στοματικό κάτω από τη βάση, ρηχά πράματα και επιφανειακά. Προσπαθεί -δε λέω- αλλά «δεν το έχει». Θέλει πολύ προπόνηση ακόμα. Στον αγώνα τώρα είναι μέτρια, ότι της πεις κάνει αλλά δεν σε "εξιτάρει", απλά συμμετέχει. Δύο γκολ το αποτέλεσμα, το πρώτο κανονικά, και το δεύτερο πάνω στον ποπό της (στο δεύτερο μου είπε και κάτι που δεν το έπιασα καλά, κάτι σαν "do you want to c.m in/on my ass?" αλλά επειδή στο site αναφέρει A-levels=No το ερμήνευσα ως "on". Τώρα αν έχασα δεν ξέρω... Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει…

Συνολικά το αποτέλεσμα ανάμεικτο. Ναι μεν κουκλάρα, αλλά για CT δεν κάνει (ακόμα), είναι άπειρη. Δεν μπορώ να πω ότι το απόλαυσα. Είναι ευχάριστη και πρόθυμη αλλά μέχρι εκεί. GFE καλή, αλλά PSE μηδέν. Γούστα είναι αυτά, αλλά κατ΄εμέ το σωστό CT πρέπει να πιάνει τουλάχιστο την βάση και στα δύο.

Αξίζει μια συνάντηση μαζί της για την εμπειρία, αλλά θα την συναντούσα ξανά σε 2-3 χρονάκια, όταν θα έχει εκτός από τα νιάτα και την απαιτούμενη εμπειρία και επαγγελματική τεχνική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 25, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
212
Likes:
4.846
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, John.Greek

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού