Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 8 10
Citytours
16167
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Πριν το ραντεβου περιμενα οτι θα βρω μια πορνσταρ ....δε ξερω αλλα εμενα στις ταινιες μου
εβγαζε μια αργιαδα ενα τσαμπουκα η mya.
εφυγα ομως απο το ραντεβου και πηγενοντας προς το ασανσερ ειπα μα καλα τωρα μαμησα την
διασημη mya?
και ομως αυτη η κοπελα και αριστη στην δουλεια της ειναι αλλα και το ποιο σημαντικο (για μενα) σου δινει μια γλυκα μια .... αριστοκρατικη γευση !!!!!
δεν ειναι καμια κοπελα απο κανενα ξεχασμενο χωριο της απεραντης στεπας ειναι κοσμογυρισμενη
πολυ κοινωνικη σε κοιταζει ευθεια στα ματια και ξερει το τι θελεις και πως να στο δωσει.
ειναι οπως και στις φωτο ισως και καλυτερη θα ελεγα, το σωμα της ειναι απαλο, μυριζει απιθανα,
μακρυα καταμαυρα μαλια, για το στηθος πραγματικα τι να πεις, αλλα εχει και μια προστυχοφατσα
τι να λεμε .... ιδιως οταν αρχισει το "τρομπονι" και την βλεπεις να σε κοιταζει σου περναν
απο το μυαλο καποιες σκηνες απο ταινιες που την εχεις δει.
με υποδεχτηκε με ενα μαυρο κατι σαν φορεμα κερασε ποτακι και εκει μου ειπε οτι ειναι το
πρωτο της τουρ. το ξερω της ειπα οτι ειναι το πρωτο τουρ στην ελλαδα , οχι μου λεει ειναι το πρωτο τουρ που εχω κανει ποτε...... εμεινα δεν το περιμενα !!!!!!!! παρθενικο τουρ της mya !!!!!
απο συμετοχη ειναι φουλ με ομορφες φωνουλες (οχι γκαρισματα)
μπικουτσι κορυφαιο χωρις χερια και πολυ επιμονη στα .@@.
απο στασεις νομιζεις οτι παιζεις σε ταινια.
Σιγουρα θα την ξαναδω εαν ερθει ξανα αθηνα.
εβγαζε μια αργιαδα ενα τσαμπουκα η mya.
εφυγα ομως απο το ραντεβου και πηγενοντας προς το ασανσερ ειπα μα καλα τωρα μαμησα την
διασημη mya?
και ομως αυτη η κοπελα και αριστη στην δουλεια της ειναι αλλα και το ποιο σημαντικο (για μενα) σου δινει μια γλυκα μια .... αριστοκρατικη γευση !!!!!
δεν ειναι καμια κοπελα απο κανενα ξεχασμενο χωριο της απεραντης στεπας ειναι κοσμογυρισμενη
πολυ κοινωνικη σε κοιταζει ευθεια στα ματια και ξερει το τι θελεις και πως να στο δωσει.
ειναι οπως και στις φωτο ισως και καλυτερη θα ελεγα, το σωμα της ειναι απαλο, μυριζει απιθανα,
μακρυα καταμαυρα μαλια, για το στηθος πραγματικα τι να πεις, αλλα εχει και μια προστυχοφατσα
τι να λεμε .... ιδιως οταν αρχισει το "τρομπονι" και την βλεπεις να σε κοιταζει σου περναν
απο το μυαλο καποιες σκηνες απο ταινιες που την εχεις δει.
με υποδεχτηκε με ενα μαυρο κατι σαν φορεμα κερασε ποτακι και εκει μου ειπε οτι ειναι το
πρωτο της τουρ. το ξερω της ειπα οτι ειναι το πρωτο τουρ στην ελλαδα , οχι μου λεει ειναι το πρωτο τουρ που εχω κανει ποτε...... εμεινα δεν το περιμενα !!!!!!!! παρθενικο τουρ της mya !!!!!
απο συμετοχη ειναι φουλ με ομορφες φωνουλες (οχι γκαρισματα)
μπικουτσι κορυφαιο χωρις χερια και πολυ επιμονη στα .@@.
απο στασεις νομιζεις οτι παιζεις σε ταινια.
Σιγουρα θα την ξαναδω εαν ερθει ξανα αθηνα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 23, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών