Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλιο αργα παρα ποτε για το review. Περιμενα οτι καποιος παλιοτερος θα τιμουσε την κοπελα με review.

Η Kelly μου εδωσε την εντυπωση οτι ειναι κοπελα ψυχολογιας, δηλαδη οτι αμα ειναι ανεβασμενη η την ανεβασεις θα περασεις καλα, αλλιως θα κλαις τα λεφτα σου.

Απο ομορφια ειναι πολυ ωραια απο κοντα, αυτο που περιμενεις οταν επενδυεις σε ενα CT. Ισως να αξιζει και καλυτερης βαθμολογιας σε θεμα ομορφιας.(Ειναι Ρωσιδαρα με τα ολα της)

Στην αρχη να πω την αληθεια πηγε να με ξενερωσε λεγοντας μου οτι εχει boyfriend και οτι συνεπαγεται αυτο, αλλα επενδυοντας 10 λεπτα σε μπλα μπλα και στο γεγονος οτι ηταν ανημερα του Αγ.Βαλεντινου, καταφερα να φερω τα πραγματα εκει που θελω.

Τα αγγλικα της δεν ηταν και τα καλυτερα. Διαθεση ανεβεναι λεπτο με το λεπτο και εχει και ευχαριστω χαρακτηρα. Το μονο μειον ειναι οτι στην αρχη προσπαθησε να κανει το προγραμμα της και να τελειωνουμε, περαστε σκουπηστε τελειωσατε. Ομως την σταματουσα γιατι ειχα διαθεση για GFE που θα πηγαινε σε PSE και ξανα το ιδιο. Να πω οτι δεν αργησε να το καταλαβει με αποτελεσμα να ειναι απο τις καλυτερες φορες μου με CT. Χαρακτηριστηκα να αναφερω οτι ο πρωτος γυρος κρατησε 1 ωρα, οπως οτι με αφησε με την εντυπωση οτι ηρθε σε οργασμο, εφυδρωση ταχυκαρδια και υγρα. Παντως χρειαστηκε αρκετη προσπαθεια στο θεμα ψυχολογιας. Blow job και στησυματα παρα πολυ καλα.

Τον δευτερο γυρω πηρε την προτοβουλια και τον ξεκινησε αποκαλυπτωντας μου οτι της αρεσαν τα χαδακια απο τον πρωτο. GFE σε PSE εξελιχθηκε η κατασταση.

Θα την ξανασυναντησω, αλλα θα εχω παλι την επυφυλαξη σε οτι αφορα θεμα ψυχολογιας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 14, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών