Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 4 10
Citytours
9122
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το γκομενάκι είναι μικρούλι, (εικοσικάτι), φρέσκο και σχετικά νέο στο επάγγελμα και αυτό από μόνο του είναι πολύ καυλωτικό. Σωματάκι και δερματάκι σούπερ ίδιο με τις φωτογραφίες με σούπερ κωλαράκι και ωραίους μεγάλους βύζους (πολύ κακή δουλειά όμως έχει γίνει στις κολλήσεις οι οποίες εμένα με ξενερώνουν όταν φαίνονται έτσι). Προσωπάκι επίσης πολύ καλό σαν τις φωτογραφίες (τα δοντάκια της μόνο με χαλάσανε γιατί είναι πολύ μικρά).
Στο πήδημα το γκομενάκι δεν λέει και πολλά πράγματα. Είναι ψιλοάσχετη και ναι μεν κάνει ότι της λες με όρεξη και προσπαθεί αλλά απλά δεν γνωρίζει το πώς. Ούτε πίπα ξέρει να κάνει ούτε να γλείφει αρχίδια, (πήγε να μου τα ξεριζώσει), ούτε να στήνεται ούτε τίποτα. Το γκομενάκι δεν το πάει καθόλου το γράμμα αν και ομολογουμένως προσπαθεί. Όταν όμως δίνεις 300 ευρώ το αποτέλεσμα μετράει και όχι η προσπάθεια.
Συμπαθητική κοπελίτσα πάντως, λίγο στην τσίτα ήταν όταν την συνάντησα, και πιστεύω ότι με μερικά τούρ ακόμα ίσως βελτιωθεί στο πήδημα γιατί δείχνε να το θέλει. Μπορεί σε κανένα εξάμηνο να την ξαναδοκιμάσω.
Στο πήδημα το γκομενάκι δεν λέει και πολλά πράγματα. Είναι ψιλοάσχετη και ναι μεν κάνει ότι της λες με όρεξη και προσπαθεί αλλά απλά δεν γνωρίζει το πώς. Ούτε πίπα ξέρει να κάνει ούτε να γλείφει αρχίδια, (πήγε να μου τα ξεριζώσει), ούτε να στήνεται ούτε τίποτα. Το γκομενάκι δεν το πάει καθόλου το γράμμα αν και ομολογουμένως προσπαθεί. Όταν όμως δίνεις 300 ευρώ το αποτέλεσμα μετράει και όχι η προσπάθεια.
Συμπαθητική κοπελίτσα πάντως, λίγο στην τσίτα ήταν όταν την συνάντησα, και πιστεύω ότι με μερικά τούρ ακόμα ίσως βελτιωθεί στο πήδημα γιατί δείχνε να το θέλει. Μπορεί σε κανένα εξάμηνο να την ξαναδοκιμάσω.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 13, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών