Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 4 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Παιδιά εκλεισα σήμερα το ραντεβού με την Μύρα διαβάζοντας την κρητική του alexandros11 που είναι παρακάτω αλλά και επειδή μου άρεσε κη κοπέλα και εμφανισιακά. Το ραντεβού ήταν αρχικά για 2 ώρες αλλά όταν μπήκα στο δώμάτιο (μικρό μέν αλλά σε πολύ καλό κεντρικό ξενοδοχείο) ρε παιδιά σπάστικα. Την κοίταζα, την ξανακοίταζα αλλά αν είναι αυτή η Μύρα, τότε έχει πέσει πολύ PHOTOSHOP. Οχι ότι έχει ωραία σώμα αλλά αυτή δεν είναι σίγουρα η κοπέλα της φωτογραφίας. Τέσπα προσπάθησα να συννενοηθώ αλλά τίποτα ένα Yes ,ενα Nο και ένα money έλεγε μόνο. Σε ποια γλώσσα σου είπε εσένα ρε συνάδελφε πως ειχε να χυσει δυο μερες κ ανυπομονουσε να γαμηθει ?????.... Θα μου πεις γιατί έμεινες. Ελα ντε άμα σκέφτεσαι με το κάτω κεφάλι τότε και καλά να πάθω. Αποφάσισα να κάτσω αλλά το άλλαξα σε μία ώρα γιατί δεν το έβλεπα για παραπάνω. Ερχεται ρε παιδιά από πάνω και αρχίζει ένα μπουκί ό θεός να το κάνει. Τέλος πάντων όταν αναστήθηκε με τα πολλά ο λαζαρος, έφυγαν τα πρώτα στο στόμα και αυτή στα γόνατα γιατί ήταν ωραία η θέα αλλά τι να πώ για 250 ευρά δεν άξιζε σίγουρα. Κάνω μπανάκι και περιμένω λίγο στο κρεβάτι προσπαθώντας λίγο να συννενοηθώ αλλά τίποτα , με κοίταζε μόνο κουνώντας το κεφάλι , πως να σπάσει ο πάγος. Της λέω στα αγγλικά βέβαια να βάλει καμμιά ταινία δικιά της μπας και ξαναανάψουνε τα αίματα ένεκα και η ηλικία (Μετά την 3 φορά που το είπα μάλλον κατάλαβε) αλλά μου είπε ότι δεν έχει μαζί της αλλά μονό στο Internet μπορώ να βρώ. Εσένα που την βρήκε και έβαλε την ταινία δεν ξέρω. Τα μάζεψα και έφυγα. Συνάδελφοι εγώ δεν έχω και πολύ πείρα από CT αλλά αν είναι αυτές οι υπηρεσίες που παρέχουν τότε τα 250 ευρά είναι πάρα πολλά. Και προσοχή στις κριτικές.

Αυτά

Να παιρνάτε καλά

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου