Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 13 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερος χαρακτηρισμός από το Ζουμπουρλούδικο του προυγούμενου συναγωνιστή για να χαρακτηρίσει κανείς την Rozy!

Υποδοχή στο γνωστό ξενοδοχείο του πρακτορείου, όμως σε μικρό και αρκετά μέτριο δωμάτιο. Το κορίτσι ήταν στην υποδοχή με sexy μαύρο φουστάνι και 10εκ+ ψιλοτάκουνα. Είχε κατακόκκινο lip-gloss και με το χαμόγελό της σε προδιάθετε πολύ θετικά για την συνέχεια. Συνοπτικά θα χαρακτήριζα την μικρή 20χρονη Ρωσίδα σαν κοπέλα με κορμί γυναίκας αλλά με πρόσωπο και συμπεριφορά έφηβης. Ύψος περίπου 1.60 και κάτι, ζουμερή αλλά χωρίς περιττά κιλά (ίσια κοιλιά, λεπτή μέση) και πολύ ωραία οπίσθια (τέλειο στήσιμο στα τέσσερα). Στήθος μέτριο σε μέγεθος, ρόγα μέτρια/ίσια/μαλακή. Πρόσωπο μέτριο, στρογγυλό, με ωραία γαλάζια μάτια, και κατσαρά καστανά μαλλιά όπως στις φωτογραφίες. Εκτιμώ ότι το άκρως ερωτικό σήμερα νεανικό κορμί της σε μερικά χρόνια (5-10) δεν θα είναι τόσο θελκτικό, όμως τώρα είναι ότι πρέπει (εμείς ζούμε για το τώρα άλλωστε). Από διάθεση πολύ καλή, συνεχώς χαμογελαστή, ασχολείται συνεχώς μαζί σου, δεν τρώει χρόνο, δεν λέει όχι σε τίποτα. Κάτω πεντακάθαρη και δεκτική σε όλα, και σε αρκετά δάκτυλα. Επιβεβαιώνω και εγώ δάκτυλο στο πίσω μέρος που το δέχτηκε ευχάριστα. Λιπαντικό έβαλε μπροστά μου αλλά μόνο όσο χρειαζόταν. Στοματικό πολύ καλό, βαθύ όσο παίρνει, χωρίς χέρια. Την άφησα να ασχοληθεί αρκετά με το θέμα (και για εκπαιδευτικούς λόγους προφανώς) και η κοπέλα με εξέπληξε με την εργατικότητα και αντοχή της. Ειδικά στον τρίτο γύρο ασχολήθηκε συνεχώς περίπου ένα τέταρτο και δεν σταμάτησε λεπτό μέχρι να κερδίσει τους χυμούς της, ενώ εγώ απολάμβανα τους δικούς της. Της αρέσουν τα φιλιά και γενικά κάνει έρωτα σαν έφηβη, δηλαδή ασταμάτητα, με συνεχή βαθειά φιλιά, αισθησιασμό αλλά και δύναμη, αλλά χωρίς προστυχιές και θεαματικά κόλπα. Μου έκανε εντύπωση που δεν φώναζε ή βογκούσε, όπως κάνουν οι περισσότερες δηλαδή. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για PSE. Μου είπε ότι έχει λίγα ραντεβού, και για αυτό ήταν ξεκούραστη. Αν ψάχνει κανείς την έξαψη και την αναστάτωση μιας ώριμης γυναίκας τότε η επιλογή είναι για αλλού. Αν θέλει όμως να ζήσει μια εμπειρία αντίστοιχη των νεανικών μας χρόνων (κάτι σαν και αυτό που κλεινόμασταν όλο το ΣΚ σπίτι με συνέχεια sex και διακοπή μόνο για… πίτσες) τότε η Rozy είναι η κατάλληλη επιλογή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 13, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
230
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών