Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 4 10
Citytours
6991
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
μμμμμμ.....καμια φορα οι νομοι της ζητησης κ της προσφορας σε βοηθουν στο να περασεις πολυ καλα...κ τι εννοω..η κοπελα δεν εχει πολλα ραντεβου...αυτο δεν εχει σχεση με την ποιοτητα του συγκεκριμενου ct κ θα εξηγησω μετα γιατι...άλλα οταν ελω ευνοηθηκα απο τα λιγα ραντεβου εννοω πως η κοπελα με ρουφηξε σαν milkshake,,δεν ηταν καθολου κουρασμενη μου τονισε πως ειχε να χυσει δυο μερες κ ανυπομονουσε να γαμηθει...κ το καλυτερο καθισαμε κ τρια τεταρτα παραπανω αφου μετα δεν ειχε τιποτε αλλο κ μου λεει βαριεμαι να καθομαι μονη μου...στην ουσια...αααχ κατι βυζαρες..κατι βυζοι φυσικοι μεγαλοι καλοσχηματισμενοι...ειναι κ το ατου της!!!στο δωματιο οταν πας σου βαζει μια ταινια που πρωταγωνιστει να παιζει γιατι λεει της αρεσει...εβλεπα το dvd k apo την τηλεοραση την ειχα στο κρεβατι...καυλα..μου εδωσε κ κωλαρακι μωρουδατο!!!παιρνει πολλες πρωτοβουλιες ειναι κυκλοθυμικη δηλαδη μια αγρια στο κρεβατι κ μια γατουλα κ τρελαινετε να παιρνει πιπουλες αχαχαχαχαχα ετσι μου τις ειπε!!!πολυ ευχαριστη στη παρεα κ στο ρουφηγμα τον ορχεων....το κοριτσι της διπλανης πορτας που ηθελα παντα να γαμησω.....τελειεα!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 12, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών