Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 30 10
Citytours
32778
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Χθες επισκεφτηκα για πολοστη φορα την Ρουμανα φιλη μου και καταφερατε παλι να με κανεται να γελαω ολο το βραδυ.Περα απο το γεγονος οτι το κοριτσι ηταν πραγματικα εξουθενωμενο (η κριση δεν αγγιζει τους Ελληνες) μετα απο 9 ραντεβου που κανει την ημερα τα οποια ξεκινανε οπως μου ειπε απο τις 9.00 το πρωι !!! με την τσιμπλα στο ματι και τελειωνουν κατα τις 1 το βραδυ.Μπαινοντας λοιπον βλεπω ενα μπουκαλι στο κομοδινο της και την ρωταω αν ειναι Βοτκα και μου απανταει οτι συναδελφος που διαβασε σε κριτικη μου το παραπονο της για το σουσι οχι μονο της πηγε αλλα το συνοδευσε και με μια φιαλη Σακε!!! που ταιριαζει με το συγκεκριμενο εδεσμα.Ρε πουστηδες θα με τρελανεται πραγματικα γελαγα ολο το βραδυ.Στα της 'μαχης' τωρα οπως παντα ολα καλα αν και λιγο κουρασμενη η φιλη μας τα εδωσε ολα με κεφι και εππαγγελματισμο με οπλο το τελειο στησιμο στο Anal και την αυθεντικη PSE διάσταση.Οσοι γουσταρεται χαδακια φιλακια κ.τ.λ. μην πατε εκει το κοριτσι ειναι αυστηρα για αγρια και σκληρα παιχνιδια και για τα υπολοιπα ουτε το σακε ουτε το σουσι ουτε οι τσαπελες βοηθανε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 25, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών